LIERAC LIFT INTEGRAL

Anti-age njega s lifting učinkom - vraća čvrstoću opuštenim dijelovima kože

23.10.2023 u 08:50

Bionic
Reading

LIERAC LIFT INTEGRAL - nova linija koja slavi ljepotu i snagu i vraća čvrstoću opuštenim dijelovima kože, te podiže i redefinira konture lica

Sedamdesetih godina prošlog stoljeća francuska spisateljica Jeanne Cressanges napisala je 'Pravi život žene počinje u 40. godini'. Žena je samouvjerenija nego s 20 i samostalnija nego s 30 - i iskusnija. Ali i dalje njeguje čuđenje, znatiželju, razigranost, povjerenje u nepoznato... Strastvena je prema novom, jer se sve slaže i počinje imati smisla. 40-e su vrijeme ispunjenja i entuzijazma.

Zato se ne treba fokusirati na bjesomučno brisanje svake avanture i svakog iskustva koja ostavljaju traga na licu. Ona se bora i finih linija ne boji, ona ih voli. Ali opuštanje ili gubitak sjaja ne dolazi u obzir: njezina beauty rutina mora biti učinkovita, ali i pružiti uživanje u njezi. Upravo je takva linija – LIERAC LIFT INTEGRAL; linija koja slavi ljepotu i snagu dok pruža učinkovitu njegu.

Pri kreiranju LIFT INTEGRAL LINIJE, stručnjaci iz Lieracovog laboratorija poboljšali su učinkovitost njege kože i osjetilnost bez kompromisa u prirodnosti.

Još čišći, veganski i sastavljeni od najmanje 97% prirodnih sastojaka; formulirani bez fenoksietanola, silikona, PEG-a itd., serum s lifting efektom, dnevna krema za učvršćivanje, noćna krema za regeneraciju i krema za podizanje i učvršćivanje kapaka i kontura očiju dobili su izvrsnu ocjenu na aplikaciji Yuka. Svaki od aktivnih sastojaka Lift Integrala slijedi princip 'prirodno zdravog'.

Ruža, koja dolazi iz Provanse u Francuskoj, lokalnog je podrijetla, provjerena i kvalitetna, bez trunke pesticida. Jedinstveni patentirani proces ekstrakcije, koji ne koristi kemijska otapala, proizvodi učinkovit i 100% prirodnog podrijetla sastojak: RNA ruže.

Ekstrakt crnog tulipana otkriven je i razvijen u laboratorijima Lierac, zahvaljujući botaničkom znanju znanstvenika koji rade za Lierac. Za razvoj ovog prirodnog, visokokvalitetnog i iznimno učinkovitog sastojka bilo je potrebno 7 godina istraživanja. Ovaj je rad čak rezultirao patentom i međunarodnom znanstvenom publikacijom u Journal of Cosmetic Dermatology.

Hijaluronska kiselina niske molekularne mase dobiva se biotehnološkim putem, fermentacijom nakon koje slijedi fragmentacija. To ju čini sastojkom 100% prirodnog porijekla. Rad obavljen na ovom aktivnom sastojku također je bio predmetom znanstvene publikacije u International Journal of Chemistry and Research.

Potaknut eko-friendly pristupom, Lierac je također stvorio refill verzije Lift Integral krema: učvršćujuću dnevnu kremu i regenerirajuću noćnu kremu. Pružite svom licu njegu koju istinski zaslužuje.

Potražite Lierac Lift Integral u bolje opskrbljenim ljekarnama ili na www.delmerion.hr već danas.