ZAVODLJIVI PROREZI

Anne Hathaway pokleknula pred vrućim trendom i istaknula figuru na zanimljiv način

18.03.2022 u 09:39

Bionic
Reading

Mini serija ‘WeCrashed’ u kojoj glavne uloge tumače oskarom nagrađeni Jared Leto I Anne Hathaway novi je adut streaming servisa Apple TV +, a ovaj poznati dvojac na njezinoj svečanoj promociji u Los Angelesu očekivano je plijenio posebnu pažnju

Izdanjem na crvenom tepihu, zvijezda filma ‘Vrag nosi Pradu’ dokazala je kako i sama nije imuna na vrući trend na modnoj sceni u znaku odjevnih komada zavodljivih proreza.

U pratnji kolege Jareda Leta, odjevenog u Guccijevo odijelo od crnog baršuna, 39- godišnja glumica zablistala je u dvobojnoj kreaciji s potpisom gruzijskog dizajnera Davida Kome.

  • +3
Anne Hathaway Izvor: Profimedia / Autor: Image Press Agency/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Zavodljivih, asimetričnih proreza, kreacija ovog proslavljenog dizajnera posebno je laskala njezinoj skladnoj figuro, a crni detalj na haljini odlučila je dodatno naglasiti torbicom clutch i slingback cipelama s potpisom lukusznog brenda obuće, Aquazzura.

U novoj seriji na streaming servisu Apple TV +, Anne Hathaway i Jared Leto utjelovljuju stvaran bračni par, Rebeku i Adama Neumanna, čija je zajednička tvrtka ‘WeWork’ glavna tema, točnije njezin uspon i pad.