SLAVNA OSKAROVKA

Dugo je nismo vidjeli: Julianne Moore sve je zasjenila u elegantnoj haljini

16.03.2022 u 09:33

Bionic
Reading

Nakon dodjele nagrada BAFTA i Critic's Choice Awards u Los Angelesu, Nacionalni odbor filmskih kritičara u New Yorku tradiconalno je dodijelio vlastite nagrade, a njihovom glavnom zvijezdom na crvenom tepihu postala je slavna oskarovka Julianne Moore

Duže izbivanje s crvenog tepiha, 61- godišnja glumica itekako je nadoknadila. Na glasu kao jedna od najbolje odjevnih dama iz svijeta Hollywooda, Julianne Moore uspjela je posebno zablistati na novom izdanju dodjele nagrada Nacionanog odbora filmskih kritičara.

Za njezino besprijekorno izdanje na crvenom tepihu pobrinula se poznata stilistica Kate Young sugeriravši joj nošenje haljine koja stiže ravno s modne piste.

  • +3
Julianne Moore Izvor: Profimedia / Autor: John Nacion/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bijelu haljinu spuštenih ramena i efektnog dizajna ovratnika u kakvoj je na crvenom tepihu dominirala Julianne Moore, dizajner Pier Paolo Piccioli predstavio je u Valentinovoj nadolazećoj kolekciji visoke mode. Nju je stilizirala srebrnim sandalama s potpispom Gianvita Rossija i upečatljivim naušnicama kojim je oplemenila riđu kosu u blago valovitoj formi.

INKLUZIVNOST NA DJELU

Visoka moda za žene svih figura: Modna kuća Valentino sve je oduševila revolucionarnom kolekcijom

Pogledaj galeriju