novi izgled

Anne Hathaway drastično je skratila dugu kosu, a njezin kovrčavi bob izgleda fantastično

29.10.2021 u 09:25

Bionic
Reading

Glumica Anne Hathaway trenutno radi punom parom na snimanju filma 'Armageddon Time', a na setu snimanja u New Yorku pokazala je je novu frizuru, a mnogi se slažu kako joj kovrčavi bob pristaje doista sjajno

Prije samo mjesec dana Anne Hathaway snimljena je s dugom, ravnom smeđom kosom koja je joj je sezala sve do prsa. Sada, na snimanju filma 'Armageddon Time' u društvu Anthonyja Hopkinsa, glumica se pojavila s drastično kraćom frizurom. Novi izgled vjerojatno je potaknut ulogom u spomenutom filmu, a dok neki nagađaju radi li se možda o perici, većina se ipak slaže da Annein bob izgleda predobro da bi bio lažan.

Inače, upravo je bob više puta proglašen hit frizurom ove sezone, a ovaj oblik frizure priželjkuju brojne slavne dame. Jedna od glavnih karakteristika ove frizure je da sjajno pristaje doista svakom obliku lica i tipu kose, a jednako dobro izgleda u dužoj ili kraćoj varijanti, ali sa šiškama.

  • +4
Anne Hathaway Izvor: Profimedia / Autor: LRNYC / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Naravno, ovo nije prvi put da je Anne Hathaway zablistala s kratkom frizurom. Davne 2012. Anne je ošišala kosu u nezaboravnu pixie frizuru i to isto za potrebe uloge. U to je vrijeme glumila je Fantine u filmskoj adaptaciji Les Misérablesa, a za tu ulogu osvojila je Oscara. Na toj dodjeli Oscara, Anne je stigla s kratkom kosom i stiliziranim šiškama preko čela.

Iako joj je frizura sjajno pristajala, Anne je tada priznala kako joj je ta transformacija nije bila laka. 'Nisam očekivala da će to biti tako velika stvar, jer je to bila moja ideja. To je bilo nešto što sam dugo željela učiniti, a i znala sam da to moj lik u filmu radi, pa sam tu opciju ponudila redatelju koji je pristao. Kada se trenutak šišanja približio, sama sebi sam govorila kako ne mogu sada baš odustati,' kaže Anne priznajući kako joj navikavanje na novi izgled nije bilo lako. 'Izvodila sam bacanje kroz prozore, skakala sam sa zgrada, a šišanje me dovelo do plača. Bila sam apsolutno neutješna,' kaže Anne.