LEŽERNO U SHOPPINGU

Angelina Jolie zna da ovom jednostavnom kombinacijom ne može pogriješiti

31.01.2021 u 23:15

Bionic
Reading

Ni holivudska glumica ne može odoljeti shoppingu, a ovoga je puta kao svoju pratnju povela 16-godišnju kćer Zaharu. Majka i kći u Los Angelesu su posjetile poznatu robnu kuću, iz koje su izašle 'bogatije' za vrećice prepune novih stvari, a Angelina Jolie i ovoga je puta bila pomno dotjerana za tzv. izlazak

45-godišnja holivudska glumica stigla je pred poznatu robnu kuću privatnim terencem, kojim je upravljao njezin tjelohranitelj, a potom se u pratnji 16-godišnje kćeri Zahare uputila razgledati ponudu. Iako je trenutno u jeku njezina bitka za skrbništvo, u kojem se s bivšim suprugom Bradom Pittom sudski pokušava dogovoriti o životima njihovo petero djece, Angelina Jolie izgledala je u potpunosti opušteno.

Za popodne provedeno s kćerkom, Angelina je odjenula jednostavnu i prije svega udobnu kombinaciju. Bijela duga haljina nazirala se ispod balonera Everlane (950 kuna), dok je na nogama imala hit natikače s potpisom poznatog talijanskog dizajnera.

  • +5
Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: SL, Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Naravno, riječ je o kožnim Fendi natikačama, čija je cijena oko 3700 kuna, a sve je zaokružila još jednim dizajnerskim detaljem - Diorovom bijelom torbicom. Model Box Calfskin Small Bobby Bag, u bijeloj boji, košta oko 20 tisuća kuna.

Za razliku od nje, Zahara se odlučila za traperice i crnu košulju uz koje se odlično uklopio par crnih Air Jordan tenisica.