ELEGANCIJA NA DJELU

Crna boja postala je zaštitni znak Angeline Jolie, a zna i kako ju učiniti zanimljivom

22.12.2020 u 09:38

Bionic
Reading

Poput brojnih ljudi diljem svijeta, i slavna Angelina Jolie ovih se dana užurbano priprema za proslavu božićnih blagdana s obitelji. U posjetu brojnim trgovinama u Los Angelesu, Jolie se pridružila posvojena kći Zahara, a ova poznata humanitarka još jednom potvrdila je svoju vještinu kreiranja besprijekornih stajlinga

Angelinu se rijetko kad može vidjeti u odjevnim komadima intenzivnih boja ili upečatljivih uzoraka: njezine modne kombinacije posljednjih godina su iznimno elegantne, a njezina omiljena boja nesumnjivo je crna.

Iako ne preferira nošenje upečatljivih uzoraka, Jolie ih voli istaknuti detaljima, što je i ovoga puta bio slučaj.

  • +2
Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Umjesto zaštitne maske na licu, 45-godišnja glumica nosila je maramu s trobojnim grafičkim uzorkom, za kakve se u jeku pandemije nerijetko odluči i njujorška ikona stila Olivia Palermo.

Njome je Jolie pokušala ublažiti dominaciju crne boje, a koju je istaknula kaputom, visokim čizmama konjičkog stila te modelom torbice s potpisom modne kuće Valentino, čija cijena u prodaji iznosi gotovo 13 tisuća kuna.

Osim što je velika ljubiteljica torbi ove talijanske kuće, podjednako voli njihovu obuću. U ljetnim mjesecima gotovo svakodnevno viđena je u natikačama čiji je zlatni detalj, kao na torbici, sugerirao da je riječ o komadu s potpisom Valentina.

  • +4
Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: OnPoint / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia