ONA NE GRIJEŠI

Uvijek elegantna Angelina Jolie ne odustaje od omiljenog joj modnog minimalizma

06.12.2020 u 23:37

Bionic
Reading

Glumica i humanitarka Angelina Jolie prošetala se u društvu svoga sina Knoxa (12) u još jednom izdanju koje uključuje njezine omiljene boje crnu i bijelu

Angelina je velika ljubiteljica neutralnih tonova poput crne, sive ili bež, te je se vrlo rijetko može vidjeti da nosi nešto u vedrijim bojama ili razigranim uzorcima.

Angelinina modna formula je jednostavnost i minimalizam pa najradije bira klasične, pročišćene linije i svi se slažu kako joj takav stil odijevanja najbolje odgovara.

Iako je nekad bila u središtu pozornosti zahvaljući svojim rokerskim kombinacijama koje su uključivale kožne hlače i oskudne topiće, Angelina je danas utjelovljenje elegancije.

U svom ormaru ima bezvremenske komade poput traperica, minimalističkih haljina i balerinki, ali i pregršt predimenzioniranih kardigana, ogrtača, udobnih haljina...

  • +3
Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: SL, Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Lijepa 45-godišnja glumica koja je prolazila kroz turbulentan razvod sa suprugom Bradom Pittom s kojim ima šestero djece, blistala je u efektnoj crno-bijeloj kombinaciji.

Jedna od najljepših žena Hollywooda uspješno je iskombinirala uske crne hlače s bijelim T-shirtom te zanimljivim ogrtačem i visokim kožnim čizmama.

Kosa podignuta u visoki rep i moćna torbica ukrašena zakovicama (Valentino Garavani) odlično je podignula ovaj cool look slavne glumice.

Angelina i Brad upoznali su se na setu filma 'Mr. And Mrs. Smith' 2004., a njihova je 11-godišnja veza završila 2016. dvije godine nakon što se vjenčali.