VOLI CRNU BOJU

Uvijek vjerna svom stilu: Angelina Jolie je pojam elegancije u klasičnoj all black kombinaciji

17.01.2021 u 14:42

Bionic
Reading

Angelina Jolie, holivudska glumica koju mnogi smatraju jednom od najljepših žena svijeta, velika je ljubiteljica modnog minimalizma

Iako je u mladosti često izazivala začuđene poglede svojim gothic kombinacijama koje je nosila i na crvenom tepihu, Angelina je vremenom prihvatila elegantniji modni izraz te se godinama drži provjerenih modnih kombinacija.

Lijepa brineta iza koje je mučan razvod s glumcem Bradom Pittom i bitka za skrbništvo nad njihovo šestero djece, najradije nosi neutralne boje poput bež, sive, bijele, tamnoplave i naravno crne.

Angelinu se rijetko kad može vidjeti u odjevnim komadima intenzivnih boja ili upečatljivih uzoraka: njezine modne kombinacije posljednjih godina su iznimno elegantne, a njezina najdraža boja nesumnjivo je crna.

  • +5
Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: SL, Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

All black kombinacije su njezina specijalnost pa je ponovno servirala fantastičan stajling u kojem se uputila u šoping s kćeri Zaharom koja je bila odjevena u hudicu, traperice i tenisice, baš poput svake tinejdžerice njezine dobi.

  • +12
Angelina Jolie Izvor: Marksman/MEGA/The Mega Agency/Profimedia / Autor: N.N.

Angelina je iskombinirala jednostavan look u crnoj boji s kojim nikad ne možete pogriješiti. Elegantni kaput muškog kroja, skinny traperice, prozračni top s ukrasnim volanima i kožne gležnjače uvijek su rješenje kad ne znate što biste odjenuli.

  • +2
Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Dakako, 45-godišnja glumica nije zaboravila niti na moćnu torbu bezvremenskog dizajna (Celine) kojom je uspješno zaokružila ovaj dnevni look.