A SUTRA U PULU?

Angelina Jolie stigla u Sarajevo

20.08.2010 u 21:00

Bionic
Reading

Nakon što je otkazala posjet Brijunima, slavna holivudska glumica sletjela je u Sarajevo s dvoje djece i desetak tjelohranitelja. Spekulira se i da bi lijepa Angelina sutra mogla stići u Pulu

Angelina Jolie večeras je, umjesto na Brijune, gdje su je do zadnjeg trena iščekivali, doputovala u Sarajevo, doznaje Večernji list.

U Sarajevo je stigla radi snimanja filma čija je radnja smještena na području bivše Jugloslavije. Od aerodromskih službi doznaje se da se Angelina kratko zadržala u zračnoj luci te je odlučila da neće prespavati ni u jednom od sarajevskih hotela, nego negdje izvan grada.

Inače mirne Brijune tijekom dana okupiralo je mnoštvo znatiželjnika – novinari, fotoreporteri, obožavatelji... Svi su doplovili do našeg nacionalnog parka iz istog razloga, da se samo na trenutak susretnu s holivudskom zvijezdom Angelinom Jolie. Ipak, oko 16 sati iz kazališta Ulysses dolazi vijest koja se otokom proširila brzinom munje – Angelina je otkazala dolazak u Hrvatsku.

'Njezino osiguranje procijenilo je da neće moći osigurati mir i zaštitu od medija, pa su nam upravo potvrdili da Angelina, nažalost, neće doći na Brijune', izjavila je glasnogovornica kazališta Ulysses Marina Vujčić

Glumci iz predstave 'Kralj Lear', koju je Angelina trebala pogledati večeras, bili su razočarani viješću, kao i drugi poznati Hrvati koji su upravo zbog nje došli na Brijune, piše Večernji list

No zbog medijskog pritiska, kao i u travnju kad je iz istog razloga s Bradom Pittom zaobišla Dubrovnik, Angelina je odlučila preskočili i posjet Brijunima s djecom. 

Osim članova kazališta Ulysses, na brijunskoj šetnici pojavili su se i drugi poznati Hrvati. Prva je brodom doplovila Alka Vuica. Odlično raspoložena, nije si dala pokvariti dan viješću da ipak neće ljetovati na istom mjestu kao i Angelina. Ubrzo joj se pridružila i glumica Mia Begović.