LJEPOTICA BEZ MANE

Angelina Jolie: Ljubiteljica modne klasike ne odstupa od svog stila

12.10.2017 u 10:19

Bionic
Reading

Jedna od najljepših glumica u Hollywoodu plijeni pozornost svojom bezvremenskom ljepotom, a svi se slažu kako Angelina Jolie dugo nije ovako dobro izgledala

Čini se da je filmska Lara Croft uspješno prebrodila traumatičan razvod od supruga Brada Pitta. Prelijepa brineta ostavila je sve bez daha na premijeri filma 'Faces Places', proslavljene francuske filmašice Agnès Varde. 

Angie je ostala vjerna svojim klasičnim modnim odabirima u kojima prevladaju temeljne boje poput crne ili bijele i komadi odjeće pročišćenih linija.

Anelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Za premijeru tog filma u Los Angelesu Angelina je uskočila u nenametljivu kombinaciju crne haljine bez rukava A-kroja, koju je upotpunila efektnim ogrtačem u njoj vrlo dragoj bež boji. U elegantni stajling sjajno su se uklopile salonke od brušene kože u bež boji i crveni ruž. Jednostavno, a opet vrlo stajliš.

Inače, ova prelijepa humanitarka pojavila se na naslovnici časopisa Haarper's Bazar u povodu 150 godišnjice ovog magazina kako bi poslala snažnu ekološku poruku, ali dotaknuvši se i aktualnog skandala koji potresa Hollywood, čiji je glavni protagonist producent Harvey Weinstein.

#AngelinaJolie covers the November issue of @HarpersBazaarus in a Ralph Lauren Collection gown.

Objavu dijeli Ralph Lauren (@ralphlauren)

Prekrasne fotografije snimljene su u Namibiji, a Angelina je poručila i da mediji trebaju češće poslati poruku kako divlje životinje moraju ostati u prirodi.

let's start our day with this beautiful smile 💫 #angelinajolie ❣ #love#fashion#beauty#insta#smilling#inspiration

Objavu dijeli CELEBRETIES FASHION WORLD ❣ (@celebretiesfashionworld)

#angelinajolie #loveher

Objavu dijeli Jane (@jane.hinh)

'Imala sam vrlo loše iskustvo s Weinsteinom kad sam bila mlada i upozorila sam i druge na njega. Takvo ponašanje prema ženama je apsolutno nedopustivo', rekla je Jolie dodavši da gdje god se uništava priroda, posredno se ugrožavaju i žene.

Svoju snagu proslavljena glumica, kako često ističe u intervjuima, crpi iz svoje obitelji koja joj je na prvom mjestu.

  • +11
Angelina Jolie s djecom Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Imam svoje uspone i padove, no pretpostavljam kako me je sve to učinilo malo jačom. Svi imamo teška vremena, no kao majka imam odgovornost prvo prema svojoj djeci. Ona prolaze kroz vrlo važne godine, pa je zbog toga sve nevažno naspram njih', rekla je 42-godišnja Angelina Jolie, mama Maddoxa (16), Paxa (13), Zahare (12), Shiloh (11), Vivienne (9) i Knoxa (9).

When ur friend texts "Can I talk to u?" My ass already ready for that piping hot tea

Objavu dijeli Angelina Jolie (@angelina.jol.ie)

  • +17
Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia