NIKAD LJEPŠA

Angelina Jolie: Tri savršena stajlinga prelijepe glumice

15.09.2017 u 13:03

Bionic
Reading

Lijepa glumica koja je prošle godine pokrenula razvod od supruga Brada Pitta u posljednje vrijeme oduševljava kako svojim izgledom, tako i modnim odabirima

Angelina Jolie ovih dana promovira film 'Prvo su mi ubili oca', pa se na premijeri pojavila u fantastičnoj sivoj haljini bez naramenica u kojoj je ostavila bez daha.

Lijepa glumica odličan je stajling u ovoj dojmljivoj večernjoj haljini dodatno podignula ružem u boji maline i ženstvenom frizurom nadahnutom glamurom starog Hollywooda.

Sjajan modni niz nastavila je i prilikom posjeta UN-u, u kojem se susrela s glavnim tajnikom Antonijem Guterresom u efektnoj kombinaciji bijele košulje i suknje olovka kroja - stajlingu savršenim i za posao.

  • +18
Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Zgodnu Angelinu poznatu po humanitarnom radu vidjeli smo i u elegantnom baloneru bijele boje koji je naglasio njezin vitki struk. Za sva tri outfita Angie, koja njeguje ženstveni stil bez puno eksperimenata, zaslužila je samo najbolje ocjene, slažu se modni kritičari.

Inače, u nedavnom intervjuu za magazin People glumica i redateljica je izjavila kako se posve posvetila obiteljskom životu.

  • +17
Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Imam svoje uspone i padove, no pretpostavljam kako me je sve to učinilo malo jačom. Svi imamo teška vremena, no kao majka imam odgovornost prvo prema svojoj djeci. Ona prolaze kroz vrlo važne godine, pa je zbog toga sve nevažno naspram njih', rekla je 42-godišnja Angelina Jolie, mama Maddoxa (16), Paxa (13), Zahare (12), Shiloh (11), Vivienne (9) i Knoxa (9).

  • +11
Angelina Jolie s djecom Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bez obzira na to što je zadnjih godina više režirala, Jolie je otkrila kako namjerava prihvatiti nekoliko filmskih uloga u skorije vrijeme.