PRELIJEPA U CRNOM

Angelina Jolie izgleda kao milijun dolara: Samoća joj godi

12.09.2017 u 14:07

Bionic
Reading

Na filmskom festivalu u Torontu Angelina Jolie bila je glavna zvijezda večeri u punom smislu riječi. Odnedavno slobodna Angelina u Torontu je predstavila svoj novi film i pokazala kako joj samački život itekako godi, jer izgleda senzacionalno

Redateljica i glumica Angelina Jolie stigla je u Kanadu kako bi na 42. Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu predstavila svoj novi dramski triler 'First They Killed My Father', snimljen prema biografiji kambodžanske spisateljice i aktivistice Loung Ung, koji uskoro stiže na kinoplatna.

Dobitnica tri Zlatna globusa i Oscarom nagrađivana glumica na crvenom tepihu se pojavila u pratnji djece, svoje najveće podrške otkako se rastala od glumca Brada Pitta. Unatoč priznanju kako joj je razvod teško pao, 42-godišnja glumica pokazala je da joj samački život itekako godi.

#AngelinaJolie in #ralphandrusso at the #TIFF 👍🏻or👎🏻?

Objavu dijeli The Catwalk Italia - TCI (@thecatwalkitalia)

Lijepa glumica plijenila je pažnju na crvenom tepihu u elegantnoj crnoj satenskoj haljini na jedno rame s predimenzioniranom mašnom na ramenu. Izgledala je kao prava dama u dugačkoj haljini modne kuće Ralph & Russo koja je prikrila glumičinu vitku liniju zbog koje ju je javnost prozvala da boluje od anoreksije.

  • +17
Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Unatoč manjku kilograma, glumica je ovim senzacionalnim izdanjem pokazala zašto slovi za jednu od najljepših i uvijek besprijekorno odjevenih žena svijeta. Uz elegantnu toaletu Jolie je kombinirala lakirane crne salonke na petu i crnu clutch torbicu, dok je od nakita nosila decentne viseće naušnice.

  • +11
Angelina Jolie s djecom Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia