ZVIJEZDA NOVOG SPOTA

Angelina Jolie još jednom pokazala zašto je smatraju jednom od najljepših žena svijeta

03.08.2019 u 12:33

Bionic
Reading

Svjetlo dana ugledala je nova kampanja za Guerlainov novi miris pod nazivom Mon Guerlain Intense i odmah izazvala veliko zanimanje javnosti, a kako i ne bi kada je zvijezda svega Angelina Jolie. Zavodljiva i seksi, u spotu za istoimeni miris pokazala je i sve svoje tetovaže, koje joj krase tijelo, i još jednom sve ostavila bez daha

Svima je itekako dobra poznata kultna izjava Marilyn Monroe koja je svojedobno rekla da u krevet nosi tek nekoliko kapi Chanela No. 5, a time se očito vodio i snimatelj i dobitnik Oscara Emmanuel Lubezki kada je režirao posljednji video za Guerlainov najnoviji miris Mon Guerlain Intense.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

U krevetu sa satenskim plahtama, s tek par kapi Guerlainovog mirisa našla se 44-godišnja Angelina Jolie, koja je i zaštitno lice cijele kampanje, i još jednom potvrdila da nije bez razloga već niz godina na listama najljepših žena svijeta.

Budući da je jedva primjetno našminkana, njezina prirodna ljepota došla je u prvi plan, kao i mnoštvo tetovaža kojima godinama ukrašava tijelo.

Angelina Jolie - Guerlain Izvor: Screenshot / Autor: Youtube

Spot za kampanju sniman je u okruženju koji joj najviše odgovara i gdje se vjerojatno najbolje osjeća - u njezinom domu u Kambodži.