SASVIM ISKRENO

Angelina Jolie o razvodu: 'Ne volim biti sama, to nikada nisam željela'

04.09.2017 u 12:58

Bionic
Reading

Otprilike u ovo doba prošle godine slavna je holivudska glumica šokirala svijet objavom da je podnijela zahtjev za razvod od Brada Pitta. No sad se sve glasnije šuška da bi se par, nakon svega, ipak mogao pomiriti

Život nakon prekida nije nikada lagan, pa čak ni kada su u pitanju bogati i slavni. To dobro zna i 42-godišnja Angelina Jolie, koja još uvijek prolazi najteže trenutke zbog brakorazvodne parnice s Bradom Pittom.

O svemu što je prolazila i kako se osjeća, Angelina je progovorila i u intervjuu za Sunday Telegraph, u kojem je otkrila kako joj je teško i da se bori.

'Ovo je težak period za mene. Nisam sretna što sam sama, jer ne volim samoću. To nikada nisam željela', izjavila je tijekom intervjua, kojem je povod bila promocija njezina posljednja filma 'First They Killed My Father'.

'U samoći nema ničega lijepoga. Samoća je teška', rekla je te dodala: 'Ponekad se možda čini kako uspijevam držati sve konce u rukama, ali iskreno, samo pokušavam izgurati dan po dan. Emocionalno, ovo je bila teška godina, a uz to sam imala i nekih zdravstvenih problema zbog kojih se moram paziti', priznala je lijepa glumica.

Intervju je objavljen netom nakon što su se pojavile informacije kako bi Angelina Jolie i Brad Pitt svome braku mogli dati novu šansu. Naime gotovo godinu dana otkako je glumica predala papire za razvod par se susreo u kući zajedničkog prijatelja, a što se tamo događalo, medijima je otkrio njihov biograf Ian Halperin.

  • +4
Angelina Jolie, Disneyland Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Nakon što su stigli Brad je napravio prvi korak prema njoj te su se zagrlili. Bilo je tu puno suza i ništa nisu ostavili neizrečeno. Svoje su probleme pokušali riješiti u toj skromnoj kući i odlučili krenuti ispočetka. Ta poprilično žučna rasprava označila je novu fazu u njihovoj vezi', rekao je Halerpin za Daily Mail te dodao da par zajedničkim snagama pokušava obnoviti narušeni odnos.

Angelina Jolie i Brad Pitt Izvor: Reuters / Autor: Reuters

Ako je vjerovati biografu, Angelina i Brad odlučili su potražiti i pomoć stručnjaka te namjeravaju zajedno krenuti na rehabilitaciju i savjetovanje kako bi riješili sve nesuglasice, ali i nastale probleme.