PRIPREME ZA EUROSONG

Andrea će pjevati u haljini s kristalima Swarovski

29.04.2009 u 12:03

Bionic
Reading

Pobjednici Dore intenzivno pakiraju kofere kako bi u ponedjeljak sve bilo spremno za odlazak u Moskvu na Eurosong. Andrea će blistati u jednoj od dviju dugačkih haljina domaćih dizajnera, a Igor će nositi odijelo marke Estare Culto. Kako će izgledati cjelokupni styling, za tportal otkriva kreativni producent Viktor Drago

Na finalnoj večeri 14. svibnja izvođači će zasjati u crno-bijeloj varijanti viđenoj na spotu. 'Reakcije na spot su bile pozitivne, pa ćemo pucati na efekt prepoznatljivosti. Dakle, sve će biti u crno-bijelom tonu', rekao je Viktor Drago.

Za Andreu su spremne dvije crno-bijele haljine, jednu je kreirao dvojac Elfs, a drugu modni dvojac Arileo. Drago je istaknuo kako su obje haljine dugačke i u svaku je utrošeno preko 20 metara materijala. Korzet haljine dvojca Elfs optočen je kristalima Swarovski.

Za Igora je, kako kaže, također spremno nekoliko varijanti. Riječ je svečanim smokinzima Estare Culto, crnom i bijelom, a tek će tamo odlučiti koji će od njih Igor nositi na finalu.

Prateći vokali nosit će duge crne haljine Matije Vuice.

'Za slobodno vrijeme svi će izvođači nositi odjevne kombinacije domaćeg proizvođača Amadeusa. Andrea, koja nosi konfekcijski broj 34, sa sobom će ponijeti nekoliko kofera, jer će u dva tjedna svaki dan nositi po dvije kombinacije', rekao je Drago.

Istaknuo je i da su za nastup tražili snažne ventilatore za efekt vjetra, pa će sve biti lepršavo, ali jednostavno i profinjeno. Žele stvoriti mistični ugođaj kao i u spotu. 'Pjesma je vrlo decentna, pa će takav biti i nastup, ništa pretenciozno. Želimo samo dostojno predstaviti svoju zemlju, bez cirkusa kakav je dosad viđen na ovakvim spektaklima', zaključio je Viktor Drago.