HIT OBUĆA

Ana Begić Tahiri i Ecija Ivušić prošetale u čizmama koje su i ove sezone veliki hit

05.10.2018 u 12:17

Bionic
Reading

Da će čizme iznad koljena i ove sezone dominirati modnom scenom već je dobro poznata činjenica, a ovom velikom prošlosezonskom hitu ne mogu odoljeti ni poznate Hrvatice poput voditeljice Ecije Ivušić i glumice Ane Begić Tahiri koje su zanimljive modele prošetale na reviji modnog dvojca Elfs

Predstavljanje nove kolekcije dizajnerskog dvojca Aleksandra Šekuljice i Ivana Tandarića, održane u Hrvatskom glazbenom zavodu, okupilo je brojne poznate Hrvatice koje su iz prvih redova pratile reviju u zanimljivim odjevnim kombinacijama.

  • +86
Poznati na modnoj reviji ELFS u Hrvatskom glazbenom zavodu Izvor: Cropix / Autor: Pixsell i Cropix

I dok su pojedine uzvanice prigodno odjenule kreacije s potpisom brenda Elfs, dame poput glumice Ane Begić Tahiri i radijske voditeljice Ecije Ivušić na reviji su se pojavile u popularnim zimskim komadima.

Iako na prvi pogled djeluju zahtjevno za stiliziranje, popularne čizme iznad koljena itekako su prilagodljive o čemu dovoljno svjedoče stajlinzi glumice Ane Begić Tahiri i radijske voditeljice Ecije Ivušić.

Prvakinja Drame zagrebačkog HNK u Hrvatskom glazbenom zavodu plijenila je pozornost u colorblock kombinaciji s naglaskom na visokim čizmama iznad koljena.

Laskavi model čizmi u crnoj verziji, Ana Begić Tahiri kombinirala je s vesta-haljinom upečatljive žute boje, tamno plavim kaputom s trobojnim rukavima i svijetlo sivom torbicom s metalnim remenom.

U odnosu na popularnu domaću glumicu, radijska voditeljica Ecija Ivušić svoj crni model čizmi iznad koljena kombinirala je s komadima poput minijaturne kožne suknje zlatnog odsjaja i svijetlo plave veste, dok je cjelokupno izdanje zaokružila crnom torbicom zanimljivih ukrasa.

Čizme iznad koljena noge će vizualno učiniti dužima i tanjima stavljajući veću pozornost na gornji dio tijela, a poput Ane i Ecije pobrinite se da ne ostavite veliku prazninu između čizama i ruba odjeće poput suknje ili haljine.