NOVA (PLASTIČNA) OVISNOST

Amy Winehouse odlučila operirati nos

16.11.2009 u 14:04

Bionic
Reading

Prijatelji i obitelj čine sve da bi Amy Winehouse iz glave izbili novi suludi naum: plastičnu operaciju nosa. A tek su prošle muke s boli nakon povećanja dojki

Nove grudi očito su udarile u glavu britanskoj pjevačici Amy Winehouse, jer okolo hoda razgolićena, pokazuje i bradavice te govori da uživa u zvižducima muškog spola. Navodno se, otkad je povećala dojke, igra skiciranjem svog lika i kroji svoj izgled prema savršenoj lutkici Barbie.

Sada je najavila da želi prepoloviti svoj 'vještičji' nos, a njezini najbliži zgroženi su te je uvjeravaju da je s njim sve u redu. Amy se očito dovodi u opasnost da nakon odvikavanja od droge uleti u novu ovisnost, onu o plastičnoj kirurgiji.

Nakon što joj je prošla bol od operacije dojki koju je obavila prije nešto više od mjesec dana, a zbog čega je morala u bolnicu usred nastupa, izjavila je da želi još veće grudi.

Ne stane li na loptu s novom opsesijom, dovodi se u opasnost da među fanovima, koji je vole takva kakva je, postigne suprotan učinak od željenog.