CRVENI TEPIH

Američka glumica za prestižnu dodjelu nagrada odabrala haljinu omiljene hrvatske dizajnerice

06.05.2019 u 11:55

Bionic
Reading

U Pasadeni je nedavno održan 46. Annual Daytime Creative Arts Emmy Awards posvećen američkoj televizijskoj produkciji. Prestižni crveni tepih preplavili su brojni poznati i slavni željni pokazivanja i osvajanja nagrade, a među njima se našla i glumica Shanti Lowry koja je za ovu manifestaciju odabrala kreaciju proslavljene hrvatske dizajnerice Matije Vuice

Glumica Shanti Lowry, najpoznatija po ulozi plesačice u filmskom hitu 'Charliejevi anđeli 2: Punom brzinom', plijenila je pažnju na ovogodišnjoj dodjeli televizijskih nagrada u raskošnoj haljini s potpisom omiljene hrvatske dizajnerice Matije Vuice, poznate po kreiranju bajkovitih i ženstvenih haljina kao stvorenih za crveni tepih.

Lijepa glumica koju trenutno možemo gledati u seriji 'Bronx SIU' plijenila je pažnju na crvenom tepihu u glamuroznoj toaleti u kombinaciji tila i svjetlucave čipke koja je malo koga ostavila ravnodušnom. Iako je voluminozna suknja sakrila noge 37-godišnje glumice, posebnu pažnju zasigurno je privukao ljepotičin bujni dekolte koji je bilo nemoguće ne primijetiti.

  • +5
Shanti Lowry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kada neka slavna osoba odabere baš tvoju kreaciju, osjećaj je uvijek iznova oduševljavajući za svakog dizajnera, a posebno kada je riječ o holivudskoj glumici koja iza sebe ima niz poznatih uloga.

Matija Vuica se na svom Instagram profilu pohvalila fotografijom slavne glumice u svojoj istovremeno romantičnoj i seksi haljini - prizorom koji joj je popravio tmurni i kišni dan.

'I kišni dan može biti osunčan, posebno kad ti haljina prošeta crvenim tepihom....uvijek je to novo ushićenje i iznenađenje i dođe kao božji dar baš kada ni ne slutiš', napisala je proslavljena dizajnerica čije svečane haljine i vjenčanice odabiru žene diljem regije.

  • +7
Matija Vuica: MV Mulini Capsule Collection/ Once Upon A Time Izvor: Promo fotografije / Autor: Tomislav Valent/Viktor Drago

Prošle godine u travnju u haljini Matije Vuice je na humanitarnoj večeri u Losa Angelesu zablistala i Rumer Willis, najstarija kćer slavnih glumaca i bivših supružnika Brucea Willisa i Demi Moore, a njezine smo kreacije ranije ogli vidjeti i na zvijezdi hit serije 'Narančasta je nova crna' Laverne Cox, pjevačici Carmen Elctri i manekenki Hofit Golan koja je svojim modnim odabirom izazvala lavinu pozitivnih reakcija na crvenom tepihu 74. Filmskog festivala u Veneciji.

  • +11
Rumer Willis Izvor: Profimedia / Autor: N.N.