NOVI USPJEH

Haljine Matije Vuice osvanule na crvenom tepihu prestižnog filmskog festivala

05.09.2017 u 15:50

Bionic
Reading

Manekenka Hofit Golan pojavila se na crvenom tepihu 74. Filmskog festivala u Veneciji u haljinama Matije Vuice

Matija Vuica, jedna od najuspješnijih domaćih dizajnerica, još jednom je potvrdila tu titulu na svjetskoj razini. Njezine haljine tijekom godina su uljepšavale sve regionalne crvene tepihe, pa ih je tako u više navrata nosila naša poznata glumica Zrinka Cvitešić te je oduševila modne kritičare.

Talent hrvatske dizajnerice prepoznao je i slavni stilist Samuel Sohebi te je s njom ostvario suradnju povodom 74. Filmskog festivala u Veneciji. U haljini Matije Vuice na crvenom tepihu jednog od svjetski najvažnijih filmskih događaja zablistala je manekenka, model i TV voditeljica Hofit Golan.

🐥📸 But first lets take a #selfie Making new #friends at #venicefilmfestival #venice74

Objavu dijeli Hofit Golan (@hofitgolanofficial)

Prekrasna manekenka na venecijanskom festivalu nosila je čak tri haljine s potpisom etablirane hrvatske dizajnerice, čije su ženstvene kreacije davnih dana osvojile srca poznatih Hrvatica

  • +7
Hofit Golan u haljini Matije Vuice koja je privukla najviše pažnje Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Veliku pozornost na crvenom tepihu Golan je izazvala na premijeri filma 'The Leisure Seeker' noseći prekrasnu žutu haljinu s volanima, od koje zastaje dah. Raskošna haljina s prozirnim izrezima punila je stupce svjetskih medija, što svojim osebujnim dizajnom, što malim gafom koji se dogodio plavokosoj manekenki.

Golan je na crvenom tepihu mahala okupljenoj publici, a u trenutku kada je podigla ruke, neposlušna haljina otkrila je manekenkinu bradavicu. No ne kaže se bez razloga da je i loša reklama ipak reklama. 

Izraelska ljepotica nekoliko dana ranije pojavila se na crvenom tepihu u provokativnoj crvenoj haljini Matije Vuice, koju je također osobno odabrao stilist Samuel Sohebi, a iste večeri u kreaciji hrvatske dizajnerice pojavila se i meksička manekenka Patricia Gloria Contreras zablistavši u dugačkoj svjetlucavoj haljini.

Filmski festival u Veneciji trajat će do 9. rujna, a na crvenom tepihu očekuje se još slavnih imena koja će plijeniti pažnju u kreacijama s potpisom Matije Vuice.

  • +4
Severina u novoj kampanji Matije Vuice Izvor: Promo fotografije / Autor: Jurica Sertić