PROTIV SVOJE VOLJE

Amanda Bynes hospitalizirana na psihijatriji

12.10.2014 u 12:52

Bionic
Reading

Američka glumica i modna dizajnerica Amanda Bynes prisilno je na 72 sata hospitalizirana na psihijatrijskom odjelu u Los Angelesu nakon što se proteklih dana nestabilno ponašala

Amanda Bynes zadržana je na 72 sata protiv svoje volje na odjelu za psihijatriju u bolnici u Pasadeni. Roditelji 28-godišnje zvijezde tražit će produženje tog vremena na 14 dana, tijekom kojih će podnijeti zahtjev za kontrolu nad njenom osobom i financijama, piše Daily Mail


Mlada glumica tijekom petka napisala je na internetu da ju je otac seksualno zlostavljao, pa je to zatim opovrgnula, a kao razlog neobičnim izjavama je navela 'mikročip' koji joj je otac navodno ugradio u glavu. Amanda Bynes je napustila New York u strahu da će je obitelj tamo pronaći, no kad je sletjela u Los Angelesu, dočekao ju je automobil koji je nije odveo u hotel, već u bolnicu u Pasadeni gdje je prisilno zadržana na odjelu za psihijatriju.

Intervenciju su organizirali roditelji Amande Bynes, a u bolnici su s njima bili liječnici i obiteljski odvjetnik. Mjesto na kojem je Amanda Bynes hospitalizirana navodno nije prava bolnica, već rehabilitacijski centar.

Ovo nije prvi put da je Amanda Bynes završila na psihijatriji. Prošle godine također je hospitalizirana te je provela duže vrijeme na odvikavanju od opojnih sredstava, a tijekom tog vremena je starateljstvo nad njom imala njezina majka.

Nakon što je u prosincu 2013. izašla iz centra za odvikavanje, činilo se da je s mladom glumicom sve u redu, no izgleda da je tijekom ljeta ponovo posrnula jer je izbačena iz modne škole, a zatim je u rujnu uhapšena zbog vožnje pod utjecajem narkotika.

Nadamo se da će njen sljedeći oporavak biti trajan.