MODNI RAT

Amal Clooney 'zaratila' s poznatim dizajnerom zbog haljine

16.05.2018 u 14:18

Bionic
Reading

Kao i svake godine slavne se uzvanice mjesecima unaprijed pripremaju za najpoznatije modno njujorško događanje koje se tradicionalno održava u svibnju, Met Galu, a čini se da se miljenica modnog svijeta, uvijek elegantna Amal Clooney ovoga puta ozbiljno zamjerila poznatom dizajneru Tomu Fordu

Odvjetnica za ljudska prava i supruga holivudske ikone Georgea Clooneyja, zablistala je na ovom modnom događanju u neobičnoj cvjetnoj kreaciji koju potpisuje britanski kreator Richard Quinn, a kako pišu strani mediji, zbog tog je odabira izazvala bijes Toma Forda.

  • +4
Amal Clooney na Met Gali Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Gospođa Clooney je trebala nositi nositi Fordovu kreaciju na Met Gali, no u zadnji je, doslovce samo nekoliko sati prije odlaska na ovaj prestižni event, promijenila svoju odluku.

  • +46
Met Gala 2018. Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Iako je lijepa Britanka libanonskih korijena za svoj upečatljiv look dobila samo pregršt komplimenata čini se u timu Toma Forda, kako je objavio Page Six, nisu bili najsretniji zbog te odluke.

Četrdesetogodišnja odvjetnica izgledala je bez greške u Quinnovoj haljini kojem je veliku čast ukazala i sama kraljica Elizabeta II koja se pojavila na njegovoj modnoj reviji na londonskom Tjednu mode.

U Fordovom je timu nastala pomutnja jer je Amal zanimljivu crvenu haljinu s potpisom Toma Forda nosila na kasnijem, neformalnom after partiju.

'Naravno, bilo bi im puno draže da se Amal odlučila za njihovu kreaciju na crvenom tepihu Met Gale. Bili su razočarani jer su mislili da ukoliko je Amal ne bude nosila na crvenom tepihu da je može nekad u budućnosti nositi neka druga zvijezda s A-liste', kazao je nepoznati izvor blizak proslavljenom dizajneru.

Amal je društvo pravio njezin suprug, glumac George Clooney (57) u elegantnom crnom odijelu.

Tamnokosa odvjetnica je uz Rihannu i Donatellu Versace ove godine bila jedna od domaćica Met Gale, a pojavila se i na naslovnici Voguea u svibnju najavljujući taj veliki događaj u modnom svijetu iza kojeg stoji Anna Wintour.

Georgea Clooneyja ćemo pak vidjeti u novoj mini seriji Catch-22 koja se temelji na istoimenoj knjizi Josepha Hellera.