KAKAV STAJLING!

Amal Clooney zapela je u ludim sedamdesetima

21.10.2016 u 12:31

Amal Clooney

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Odvjetnica za ljudska prava i supruga holivudske zvijezde Georgea Clooneyja stigla je na filmski set u Los Angelesu, u kojem on trenutno snima film 'Suburbicon', a umjesto dizajnerskih haljina odabrala je upečatljive traperice i pokazala trbuh

38-godišnja Amal Clooney opet se potrudila da sve oči budu uprte u nju dok uživa u slobodnim trenucima sa suprugom i javno izmjenjuje nježnosti.

Na filmski set stigla je s ljubimcem Millie, a za razliku od prethodnog posjeta, kada je plijenila pažnju u haljini na točkice i bijelim čizmama, ovaj put pojavila se u retro stajlingu s izvezenim trapericama, kratkim topom i torbom s dugačkim resicama.

??#AmalClooney Visits #GeorgeClooney on the set of Suburbicon in Los Angeles ???? #retrostyle

Fotografija koju objavljuje @mr_mrs_clooney


Traperice trapez kroja savršeno su joj pristajale, a pravi su statement komad zahvaljujući izvezenom lišću, zbog kojeg imaju otkačeni jesenski štih. Žuti top naglasio je njezinu vitku liniju jer je pokazala goli trbuh, a sve je zaokružila otkačenom torbom čije su resice upotpunile retro outfit.

Obožavateljica it krpica tako je pokazala da lako može isfurati bilo koji stil odijevanja i izgledati odlično, čak i kada je sve u duhu ludih sedamdesetih. Hippie look ponajviše je postigla trapericama brenda Alice + Olivia, a torba i top savršeno su zaokružili otkačeni stajling.


Čini se da slavnom paru ide sve od ruke, a nedavno su kupili luksuzan četverosobni stan s pogledom na poznati Central Park, izdvojivši za njega vrtoglavih 30 milijuna dolara