SKUPOCJENE KOMBINACIJE

Amal Clooney i u visokom stupnju trudnoće tjera modu

13.03.2017 u 11:05

  • +12

Amal Clooney

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Supruga holivudskog zavodnika Georgea Clooneyja trudna je šest mjeseci i nosi blizance, ali to je nije spriječilo da i dalje gradi karijeru i nosi omiljene modne brendove. Stilisti su se malo pozabavili njenom garderobom i zaključili da je u posljednje vrijeme nosila komade vrijedne oko milijun i pol kuna

Uspješna odvjetnica za ljudska prava, 39-godišnja Amal Clooney i u trudnoći je dotjerana od glave do pete, a osim što nosi skupocjene komade i njeguje elegantan stil odijevanja, s lakoćom uskače i u štikle, kao da ne nosi blizance.

Budući da je ova ljubiteljica dizajnerskih komada uvijek zanimljiva javnosti i kao supruga nekadašnjeg okorjelog neženje, prati se svaki njezin korak i tijekom iščekivanja malenih prinova.

Otkako su objavili da iščekuju blizance, Amal uvijek izgleda besprijekorno, a trudnička moda nazire se u tek nešto širim krojevima haljina koje bira za poslovne obaveze. Najčešće su to jednobojni kompleti od haljine i kaputa, ali imaju zanimljive detalje zbog kojih joj još bolje stoje.

#amalclooney in #bottegaveneta 👍🏻or👎🏻?

Objavu dijeli The Catwalk Italia - TCI (@thecatwalkitalia)

Tako je primjerice posljednjih dana nosila dva stajlinga s potpisom Bottega Veneta kojima je istaknula ženstvenost, a zadržala svoj tipični stil. Jedan je outfit bio u žutom s trakama od kože na haljini i kaputu, a nosila ga je u Ujedinjenim narodima. Dan ranije zablistala je pak u roza haljini od baršuna koja se vezala oko struka, a odabrala je i torbicu te kaput od kašmira u istoj nijansi.

Samo je za ovaj posljednji outfit, također Bottega Veneta, poznata odvjetnica izdvojila 55.000 kuna. Roza torbica je tako 17.000, kaput gotovo 26.000, a haljina od hit baršuna 12.000 kuna.

A ako je jedan stajling 55.000 kuna, ne treba se čuditi da je haljinu Ateliera Versace za pariški crveni tepih platila preko milijun kuna. Bijela glamurozna haljina bez naramenica bila je ukrašena perjem i savršeno je pristajala zgodnoj trudnici.

Objavu dijeli Hia Magazine (@hiamag)

Vitka odvjetnica tako je s lakoćom i u trudnoći nastavila nositi skupe dizajnerske komade i sve zadiviti svojom elegantnom pojavom. Od torbica i cipela pa do haljina, kaputa ili sunčanih naočala, na njoj je sve uvijek s potpisom i čini se malo vjerojatnim da bi se prošetala u jeftinim kreacijama iz lanaca urbane mode. Ipak se u njezinom ormaru krije odjeća s potpisom Stelle McCartney, Versace, Christian Dior, Yves St Laurent, Prada, Jimmy Choo… Zapravo, da ne nabrajamo, lakše je reći da ona ima sve što bi jedna žena mogla poželjeti, a stilisti su se dodatno zabavili i izračunali koliko sve to košta.

Stilistica Dinah Van Tulleken rekla je za Daily Mail da su samo posljednji stajlinzi, uključujući glamuroznu bijelu haljinu u kojoj je Amal sve zadivila, ukupno koštali oko milijun i pol kuna.