NOVA FAZA

Aly i AJ postaju rokerice

27.08.2009 u 16:35

Bionic
Reading

Aly Michalka koja s mlađom sestrom AJ nastupa pod imenom Aly&AJ, jedna je od glavnih zvijezda novog teen filma 'Bandslam' u kojem igra i Vanessa Hudgens, najpoznatija po ulozi u serijalu 'High School Musical'

Aly (20) u tom filmu, koji usprkos dobrim ocjenama kritičara nije polučio očekivani financijski uspjeh, igra rokericu Charlotte Banks, pjevačicu tinejdžerskog benda. Mlada plavuša kaže kako joj se nije bilo teško uživjeti u ulogu rokerice jer joj takva glazba leži. Štoviše, Aly i njezina sestra AJ (18) punom parom rade na novom albumu koji bi trebao biti objavljen krajem ove godine, a da bi naglasile svoju transformaciju i približavanje rock zvuku, promijenile su i ime benda u 78violet.

Riječ je o njihovu trećem po redu albumu, a prvom pod novim imenom. Nedavno je premijerno emitiran i prvi singl s tog albuma pod nazivom Next Worst Thing.

'Surađivale smo s Riversom Cuomom iz grupe Weezer i s Nancy Wilson iz benda Heart. Bilo je to sjajno iskustvo i puno smo naučile. Sestra i ja smo željele postići taj rokerski zvuk. Nismo željele previše studijskih efekata, već samo čiste gitare. Mislim da smo i uspjele u tome. 78violet je nova, žešća verzija sestara Michalka', rekla je Aly dodajući kako je zahvaljujući snimanju filma 'Bandslam' o natjecanju demo bendova saznala za neke alternativne izvođače koji su joj se jako dopali.

U slobodno vrijeme Aly uživa o omiljenim serijama 'Dexter' i 'Trava'

'Bilo bi super kad bih nekad u budućnosti dobila i kakvu ulogu u nekoj tih serija', otkrila je Aly