LIJEPA NA SVOJ NAČIN

Alessandra Ambrosio ljuta na kritike o mršavosti

16.03.2010 u 14:00

Bionic
Reading

Jedna od najbolje plaćenih modela za donje rublje Victoria's Secreta, Alessandra Ambrosio našla se jako pogođena zlobnim komentarima na račun svoje mršavosti i poručila svima da nisu u pravu

Nakon što su procurile slike sa snimanja za novu kolekciju kupaćih kostima na Karibima, lijepu su Brazilku u medijima počeli prozivati zbog tanašnog tijela koje 'više sliči na tijelo nerazvijene tinejdžerice, a ne 29-godišnje majke'. Alessandra, koja sebe smatra jednom od 'zaobljenijih' modela, rijetko je u medijima prozivana zbog svog izgleda, no čini se da je nakon Kate Bosworth i Keire Knightley i ona došla na red.

'Mršava sam od svoje četvrte godine i jedem sve što poželim. Najvažnije je da sam zdrava', kazala je slavna manekenka u intervjuu za WWD. 'Ako dobijem i pola kilograma, odmah me smatraju debelom. Ako ih izgubim, odmah sam bolesna. To je smiješno i ne dolazi od agenata ili dizajnera', rekla je Ambrosio.

Alessandra Ambrosio u trudnoći je dobila gotovo 20 kilograma viška, no uspjela se vratiti u formu svega dva mjeseca nakon što je rodila svoju sada 18-mjesečnu kćerkicu Anju. Njena dnevna rutina obuhvaća trčanje, pilates i jogu s privatnim trenerom kojemu nikada nije otkazala trening.