nosivi i topli

Ako se ove zime išta isplati imati u ormaru, onda su to kaput i jakna crne boje: U ovim modelima izgledat ćete sjajno baš svake sezone

12.11.2022 u 08:35

Bionic
Reading

U potrazi ste za moćnim modelom kaputa ili jakne, onim koji je nosiv čitave sezone, u svim prilikama i vremenskim uvjetima? Ne morate tražiti dalje od crnih modela, a ovo su neki od onih na koje se isplati baciti oko

Poput male crne haljine, kaputi i jakne u crnoj boji sastavni su dio garderobe te napravljeni da traju dulje od jedne sezone. Udobne pufaste jakne i prošiveni kaputi kao stvoreni su za šetnje vikendom tijekom hladnih dana, u kojima zubato sunce baš i ne grije. Totêmeov kaput koji se doslovce omata oko tijela učinit će da se osjećate kao da niste ni napustili krevet, a isto se može reći i za Uniqlov asortiman pristupačnih i izdržljivih puferica.

Elegantni podstavljeni baloneri, poput modela s dvorednim kopčanjem koji potpisuje brend Massimo Dutti ili klasičnih opcija Burberryja, idealni su za posao, a elegantni vuneni kaputi provjeren su odabir za večernje izlaske – jednostavno prebacite Raeyev profinjeni kaput preko omiljene svečane haljine kako biste se elegantno zaštitili od hladnoće.

  • +16
Crni kaputi i jakne Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Bez puno mudrovanja, ovo su neki od ultimativnih modela crnih kaputa i jakni.

Elegantan vuneni kaput

Dugački vuneni kaputi i oni od mješavine vune osiguravaju dodatnu toplinu bez žrtvovanja stila. Nadahnuće za najelegantnije stiliziranje gornje odjeće uz maksi večernju haljinu potražite na pisti Saint Laurenta.

Vječni baloner

Baloneri, bilo da se radi o tradicionalnom stilu s remenčićima na ramenima i epoletama, bilo kožnim modelima s remenom u struku, stvaraju dobro provjeren stil te su ultimativni međusezonski element garderobe.

Udobna puferica

Ako ove sezone namjeravate uložiti u udobnu puf jaknu, vrijeme je da se bacite u potragu. Od Arketovog najprodavanijeg puf kaputa do Pradinog uglađenog modela s istaknutim logotipom, ovi modeli će vas grijati. Zagarantirao.

Trendi prošivena jakna

Prošivene jakne ultimativan su jesenski modni ulov. Ispod njih obucite udoban pleteni džemper i uskočite u visoke čizme. Udobnost i stil su zajamčeni.