top izbor

Ove jeseni ništa iz ormara nećete tako obožavati kao dobru prijelaznu jaknu, a ovo su neki od najljepših modela

14.10.2022 u 05:58

Bionic
Reading

Međusezonske jakne trenutno su jedan od najboljih modnih ulova. Savršene za promjenjivo vrijeme, od lagane prošivene jakne pa do sakoa – ovo su neki od najljepših modela koje možete uvrstiti u svoj ormar

Temperature polako, ali sigurno padaju, a dobra prijelazna jakna itekako je na cijeni. Potraga za savršenim modelom, s obzirom na veliku ponudu, nije baš laka; treba odabrati između laganih prošivenih jakni, cool sakoa, ležernih jakni - košulja... Ali ne brinite se, u galeriji vas čeka crème de la crème jesenskih jakni i, koji god model odabrali, obožavat ćete ga.

Što su međusezonske jakne?

Međusezonske jakne savršeni su suputnici za sve one dane u kojima bismo se smrzavali bez njih, ali ipak možemo bez debelog zimskog kaputa. To znači: jesen i proljeće su savršena godišnja doba za ove popularne modele.

Modni kozmos sada krije velik izbor trendova. Osim klasičnih jakni za jesen, izbor uključuje podstavljene košulje, balonere, prsluke, lagane prošivene modele, one od trapera, bomber i funkcionalne jakne te sakoe - tako da ćete zasigurno pronaći pravi stil za svoj ukus.

Kakve su međusezonske jakne moderne ove jeseni?

Od laganog prošivenog modela do predimenzioniranog sakoa u svim oblicima i bojama: ove jeseni bit će moderne različite međusezonske jakne.

Na modnim pistama imali smo prilike vidjeti Pradine cool bomber jakne, ležerne Versaceove predimenzionirane sakoe, moderne Dieselove traper kapute i predimenzionirane prsluke u izvedbi Marca Jacobsa. Uz klasičnu jaknu, Dior je predstavio prošivene jakne širokog kroja, a balonere je modernizirao.

No i po pitanju street stylea ljubitelji mode oslanjaju se na istovremeno na provjerene modele, ali i na nove modne trendove. Prije svega tu je lagana prošivena jakna, ove jeseni jedan od vodećih favorita modnih influencerica, a nosit će se u pastelnožutoj, crnoj, bež ili maslinastozelenoj boji.

Stoga ne čudi to da je upravo ona jedan od apsolutnih favorita. Uostalom, prošivena jakna svakom looku daje dodatnu dozu cool izgleda. No ove sezone vrlo su popularni i baloneri te funkcionalne i jakne u sportskom stilu.

  • +12
Prijelazne jakne Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije