TULUMI S CHARLIEJEM

'Ako ovako nastavi, gotov je...'

20.09.2013 u 08:20

Bionic
Reading

Mladi američki glumac Zac Efron provodio je lude dane i noći u vili Charlieja Sheena pa nije ni čudo da se nakon tog žestokog razdoblja morao prijaviti u rehabilitacijsku kliniku

Vijest da se Zac Efron prijavio u rehabilitacijsku kliniku s ciljem da se riješi ovisnosti o drogama i alkoholu, iznenadila je mnoge, ali novi detalji bacaju novo svjetlo na taj pokušaj liječenja.


Stranica RadarOnline piše da je 25-godišnji Zac, prije nego što je otišao na odvikavanje, proveo dane tulumareći s glumcem Charliejem Sheenom

'Zac je bio u Charliejevom bliskom krugu nekoliko mjeseci ranije ove godine i postali su jako dobri prijatelji. Provodio je puno vremena u Charliejevoj vili na Beverly Hillsu, tulumarili su zajedno, a ponekad je provod trajao danima. Naravno da je puno lijepih žena bilo tamo.'

Charlie Sheen ubrzo je demantirao te napise opisavši ih smiješnima. Priznao je da je Zac došao u njegovu kuću na zabavu povodom Super Bowla koju je organizirao. Sheen ima dugu povijest problema s drogama i alkoholom i ta ga je ovisnost koštala izbacivanja iz serije 'Dva i pol muškarca'.

Čini se da je Zac mogao držati korak s okorjelim partijanerom. 'Neki su Charliejevi prijatelji bili jako iznenađeni kada su vidjeli da se Zac druži s njime, jer im je izgledao kao čist i normalan dečko', pišu mediji.

Zacovi bliski prijatelji zabrinuti su zbog mogućnosti recidiva sličnom onome koji je stajao života glumca Coryja Monteitha u srpnju.

'Prijatelji se istinski brinu o njemu, jer ako Zac doživi recidiv, vjerojatno će se vratiti istoj količini droge koju je uzimao prije odvikavanja. I to će ga ubiti', prenosi MailOnline.