TUŽBA ZBOG KLEVETE

Adrijana Budimir sudu predala mobitel s Tošinim porukama

02.02.2009 u 11:00

Bionic
Reading

Adrijana Budimir je predala sudu svoj mobitel u kojem se nalaze SMS poruke iz kojih se jasno vidi u kakvom su oni odnosu bili

Još uvijek traje sudski proces između rukometašice Adrijane Budimir, djevojke Toše Proeskog, te njegove menadžerice Ljiljane Petrović

Na posljednje ročište Adrijana je kao dokazni materijal ponijela mobitel u kojem je sačuvano preko 200 poruka koje joj je Toše slao prije tragedije, a iz kojih se jasno može vidjeti u kakvom su on i odnosu bili.

Kao što smo ranije pisali, Adrijana je odlučila tužiti Ljiljanu zbog, kako tvrdi, niza laži koje je ona širila po medijima nakon Tošine smrti. Ljiljana Petrović više je puta izjavila da je Toše prije nego je tragično preminuo ostavio Adrijanu te da oni uopće nisu bili u kontaktu.

Adrijana pak tvrdi suprotno i kaže da su se ona i Toše trebali vjenčati. Rukometašica je rekla da joj je Ljiljana Petrović okaljala ugled i da joj uopće nije do novca, već samo želi da se dokaže tko laže.

'Ja nisam Ljiljanu Petrović tužila zato što mi treba novac niti zato što mi se hoda po sudu. Tužila sam je da pokažem da laže. Ja ću dobiti ovu tužbu i novac koji dobijem dat ću za nezbrinutu djecu. Ta žena je uništila moj život i ugled, pa se ljudi, kad me vide na cesti, pitaju jesam li ja stvarno bila s njim ili nisam', izjavila je Adrijana za tjednik Extra.