A TRBUH RASTE

Adriana Lima pretjeruje sa slatkišima

17.09.2009 u 10:26

Bionic
Reading

Manekenka Adriana Lima, koja se proslavila kao jedna od glavnih modela Victoria's Secreta, uživa u trudnoći, ali i prekomjernoj konzumaciji slatkiša

Adriana potpisuje autograme

Brazilska ljepotica, supruga srbijanskog košarkaša Marka Jarića, u trudnoći je nabacila prilično velik broj kilograma, no nisu svi posljedica blaženog stanja. Lijepa anđelica Victoria's Secreta u posljednje je vrijeme popustila kočnice i počela sve češće uživati u slatkišima i sličnoj nezdravoj hrani.

'Adriana često jede slatkiše i opravdava se da to nije za nju već za bebu, a ja joj u takvoj situaciji obično kažem kako beba možda želi salatu', rekao je za Story u šali NBA košarkaš.

Unatoč trudnoći i nakupljenim kilogramima, brazilska ljepotica ne posustaje s društveni obavezama i odlascima na razne evente. Tako nije propustila ni njujoršku premijeru filma 'Coco Chanel' gdje je zabljesnula u jednostavnim crnim tajicama i tunici, cijelo vrijeme ponosno pokazujući trbuh. Iako je na neko vrijeme zbog majčinstva napustila modnu pistu, plavooka manekenka je i dalje aktivna kao zaštitno lice branda Victoria’s Secret pa je tako prošlog tjedna prisustvovala otvaranju novog dućana ove modne marke donjeg rublja u New Yorku i strpljivo potpisivala autograme svojim obožavateljima.

Marko i Adriana vjenčali su se u veljači, a sredinom prosinca prvi put će postati roditelji.

'Osjećam da blistam upravo u ovom trenutku, jer imam sve. Moj život je potpun u ovom trenutku', nedavno je izjavila Adriana, a njezine trudničke slike to potvrđuju. Budući roditelji još uvijek nisu odabrali ime za bebu, jer tvrde da još ne znaju spol djeteta.