dojmljiv stajling

Svi su pali u drugi plan kad se pojavila Adriana Lima u 'ubojitoj' haljini

04.09.2023 u 10:38

  • +8

Adriana Lima

Izvor: Profimedia / Autor: SGP / SGP / MARIA LAURA ANTONELLI / AVALON / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Zahvaljujući spektakularnoj haljini, Adriana Lima privukla je sve poglede na crvenom tepihu povodom premijere filma 'The Killer' tijekom 80. izdanja Filmskog festivala u Veneciji. Mnogi su se složili - bio je to 'ubojit' stajling

Slavni brazilski model Adriana Lima bila je oličenje glamura i elegancije u svjetlucavoj crnoj haljini otvorenih leđa koju je odjenula za spektakularni izlazak na crveni tepih povodom premijere filma 'The Killer'.

Kreacija koja joj je pristajala kao salivena i koja je isticala besprijekornu figuru 42-godišnje manekenke sadržavala je i efektni šlep koji je čitavoj kombinaciji dao još jednu dozu glamura. Bivša anđelica Victoria's Secreta zbog odbljeska bliceva fotoaparata na crvenom tepihu doslovce je zablistala.

Blistajući pod svjetlima svijetlima reflektora, Adriana je također nosila blistavu dvostruku dijamantnu ogrlicu s odgovarajućim dijamantnim prstenjem i naušnicama s privjeskom. Uz glamurozan look išla je i glamurozna frizura – niska punđa te dva puštena valovita pramena koja su joj uokvirivala lice.

  • +8
Crne haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo