ZA NE POVJEROVATI!

Adriana Lima otkrila kako je smršavjela nakon porođaja

05.12.2012 u 19:43

Bionic
Reading

Nakon samo osam tjedana od rođenja kćeri Sienne, predivna anđelica Victoria's Secreta ponovno je u formi te izgleda bolje no ikada. Štoviše, lijepa supruga košarkaša Marka Jarića priprema se ovoga tjedna i ponovno stati na pistu i nositi prestižnu reviju Victoria's Secreta, a uoči povratka na pistu, Adriana otkriva i tajnu svoje vitke figure

Nakon što je sredinom rujna ove godine rodila i dugu kćerkicu, Siennu, Adriana Lima ponovo je u top formi. Nakon porođaja lijepa manekenka uzela si je tri tjedna za odmor i oporavak, a nakon toga je prionula petotjednom strogom režimu prehrane i vježbanja pod budnim okom svoga trenera Michaela Olajidea koji joj već šest godina pomaže u održavanju vitke figure.

Prema riječima Adrianinog trenera, vježbe koje manekenka prakticira ovise za kakav se zadatak priprema, a kako je ovoga puta u pitanju bila revija Victoria's Secreta, lijepa Brazilka htjela je imati dobro definirane i atletske mišiće, piše magazin People

No prije nego li je mogla započeti s kardio vježbama kombiniranim s vježbama izdržljivosti, Adriana je prvo morala dobiti zeleno svjetlo svoga liječnika. 'Adrianin metabolizam se usporio, što je i za očekivati za vrijeme i nakon porođaja, no mi smo morali postići da tijelo topi kalorije 24 sata na dan te sedam dana u tjednu', kaže Michael.

Adriana je s vježbanjem započinjala u devet ujutro te je vježbala dva puta na dan. Vježbe su uključivale 20 do 30 minuta vožnje biciklom, zatim 20 do 30 minuta boksanja u prazno koje jača reflekse. Nakon toga, navlačila je prave boksačke rukavice te vježbala udaračke kombinacije kako bi stekla snagu i brzinu. Poslije bi uslijedile vježbe za noge i oblikovanje tijela, preskakanje užeta, a za kraj je bilo rezervirano rastezanje.

Zvuči iscrpljujuće? No, to nije sve. Navedene vježbe bile su samo dio Adrianinog jutarnjeg režima. Nakon toga, lijepa manekenka bi se vratila kući, provela neko vrijeme s obitelji i zatim ponovno, od 17 do 20 sati naporno vježbala. 'Bilo je nevjerojatno gledati takvu predanost i hrabrost', rekao je Adrianin trener.

'Adriana doista obožava hranu i jede doista sve, od čokoladnog mussea do odreska i hamburgera. No kada se treba pripremiti za show kao što je ovaj, discipline joj ne nedostaje', kaže Michael. Prije same revije Adriana je i slušala naputke nutricionista te iz hrane izbacila sol i začine, a prehrana joj je obilovala proteinima i tamnozelenim povrćem.