MALA LJEPOTICA

Adriana Lima konačno pokazala kćer Valentinu

06.05.2010 u 14:33

Bionic
Reading

Slavna brazilska manekenka zajedno s mužem, srpskim košarkašem Markom Jarićem, pokazala je po prvi put svoju petomjesečnu kćer Valentinu

Iako ima zavidnu karijeru top modela, Adrians priznaje da je majčinstvo u potpunosti ispunjava. 'Najbolji posao na svijetu je biti mama. Nikad nisam mislila da mogu toliko voljeti. Uvijek sam s e pitala postoji li bezuvjetna ljubav. Sad znam kakav je to točno osjećaj', rekla je Adriana za časopis People.

Lijepa manekenka je postala majka 15. studenog prošle godine, a kaže da ju je majčinstvo u potpunosti promijenilo. 'Sad sam u glavi puno sigurnija i zrelija. Prioriteti su mi se u životu potpuno primijenili', kaže Adriana.

Kći Valentinu rodila je šest tjedana ranije jer je tijekom trudnoće dijagnosticirana preeklampsija. Kad se rodila, Valentina je imala svega dva kilograma i bila je najmanja beba u cijelom rodilištu. Voljela bih da sam je mogla roditi kod kuće, ali to u mojoj situaciji nije bilo moguće', kaže manekenka kojoj najveću podršku pružao suprug Marko.

Jarić je bivši NBA igrač koji trenutno igra za Real Madrid i uživa u ulozi tate.

'Osjećam se ugodno. Adriani i meni je ovo posve prirodno. Zbilja uživamo i sve je konačno na svom mjestu', kaže košarkaš. Za petomjesečnu Valentinu ponosni roditelji kažu da ima osobnost i da je uvijek nasmiješena.

No, Adriana ima vremena i za karijeru. nedavno se riješila viška kilograma koje je natukla u trudnoći, što, kaže, nije bilo lako, ali sa striktnim dijetnim režimom i upornom tjelovježbom ponovno je počela s poziranjem za Victoria's Secret.