TULUM SEZONE

Adidasov house party zagrijao zagrebačku zimu

25.11.2009 u 09:00

Bionic
Reading

Povodom svog 60. rođendana adidas je odlučio počastiti svoje kupce posebnim Originals tu-loomom koji se održao jučer u Shock Show Industry prostoru u krugu tvornice Katran. Najoriginalniji party sezone obilježili su nastupi vrhunskih domaćih DJ-a house glazbe – Phat Phillyja i Ive Starkove, veeeeeelika rođendanska torta i zabavni voditelj i obožavatelj Originalsa – Mario Petreković

adidas voli originalnost, stoga je za lansiranje nove jesnsko-zimske kolekcije upriličio rođendanski party kojeg se ne bi posramio niti sam Adi Dassler – osnivač adidasa. Tijekom cijele 2009. godine adidas je slavio svoj rođendan posvuda u svijetu, posebno kroz marku Originals čije retro kreacije najbolje dočaravaju povijest adidasa. Na zagrebačkom partyju okupili su se ljubitelji adidas Originalsa odjeveni u adidas pruge koji su se odlično zabavljali sve do sitnih jutarnjih sati, uz obilje dobre glazbe, pizze, pića i torte, baš kao na pravom rođendanu. Poseban začin tu-loomu bio je i film o povijesti adidasa, kao i projekcije photo sessiona za nove Originals kolekcije F/W 2009.

Iako je već vremešni gospodin, adidas je još uvijek mlad i zaigran, pa su njegove Originals kolekcije uvijek neobične, originalne, svježe i živahne, baš kao što pristoji najomiljenijoj street wear varijanti, obožavanoj od strane individualaca. adidasov rođendan proslavili su s njime i javne osobe – Renata Sopek, Mario Mlinarić, Lana Klingor, Boris Mirković, Zoran Mamić, Renman, sestre Nanut i mnogi drugi, ali i Originals Facebook fanovi i kupci Originalsa koji su si 'upad' osigurali kupnjom najoriginalnije kolekcije u adidas shopovima.