ZAUVIJEK OVAKVA

Adele: 'Ne želim se podvrgavati plastičnim operacijama'

23.12.2015 u 11:45

Bionic
Reading

Ne samo da Adele ima jedan od najboljih vokala, ona je također jedan od glavnih uzora mnogima kada je riječ o samopouzdanju i zadovoljstvu u vlastitoj koži, što je potvrdila i u velikom intervjuu utjecajnom magazinu Time

Time je objavio djeliće intervjua s Adele, a ona se našla i na naslovnici novog broja ovog utjecajnog magazina. U nekoliko objavljenih odlomaka Time je s javnošću podijelio neka Adelina stajališta, primjerice ona o društvenim mrežama i plastičnoj kirurgiji.

Na pitanje o onome što joj je donijela slava Adele kaže da se pomirila s činjenicom da će najvjerojatnije biti u središtu pozornosti narednih 20 godina, navodeći da će svijetu tada pokazati svoje prave godine.

'Ne želim se podvrgavati plastičnim operacijama. Ovako ću uvijek izgledati. Nosite se s time. Nakon što to naučite osjećat ćete se puno smirenije', kaže Adele.

Adele je također dala svoje mišljenje o društvenim mrežama, priznajući da je pogasila sve profile da bi na novom albumu zvučala što je moguće iskrenije.

'Privatnost je ključna ako želite snimiti dobar album, neovisno o tome hoće li se svidjeti ljudima ili ne', kaže Adele, dodajući: 'Moj se život u potpunosti promijenio, no uspjela sam stvoriti iskren album, a on je dio mene. Kako bih to uspjela stvoriti čekajući pola milijuna lajkova na objavljenu fotku? To nije stvarno.'

Dijelove Adelinog intervjua za Time možete pročitati ovdje

A photo posted by @adele on