UVRNUTA PRIČA

Aaron Johnson nagovorio zaručnicu na trudnoću

05.11.2010 u 07:19

Bionic
Reading

20-godišnji glumac, zvijezda filma 'Kick Ass', bio je odlučniji u namjeri da zasnuje obitelj od svoje 43-godišnje zaručnice Sam Taylor Wood

Ljubavna veza 43-godišnje umjetnice i redateljice Sam Taylor Wood sa 23 godine mlađim glumcem Aaronom Johnsonom s kojim je dobila kćerku Wyldu Rae odjeknula je kao neobično iznenađenje u holivudskim krugovima, a nastavak priče nije ništa manje iznenađujući. Naime, u zadnjem intervjuu za magazin Harper's Bazaar Sam je objasnila da je njezin mlađahni zaručnik, zvijezda filma 'Kick Ass', više želio dijete od nje.

'Aaron je bio vrlo jasan od početka naše veze. Rekao je da želi obitelj. On je pobudio u meni set vrijednosti za koje nisam ni znala da postoje: tradicionalne, obiteljske vrijednosti', objasnila je redateljica koja je svog dečka upoznala na snimanju filma 'Nowhere Boy' u kojem je glumio Johna Lennona. Zaručili su se pet mjeseci poslije.

'On me spušta na zemlju i sprečava da postanem potpuna luđakinja, za što sam definitivno sposobna. Smiruje me', tvrdi Sam koja je prije veze s dvadesetogodišnjakom bila 11 godina u braku s uspješnim trgovcem umjetnina Jayom Joplingom. Razveli su se 2008.