alessandra ambrosio

A gdje je nestalo donje rublje? Brazilska ljepotica pokušala nadmašiti provokativno izdanje Belle Hadid

16.05.2019 u 11:41

Bionic
Reading

Modno izdanje slavne Belle Hadid koje smo 2016. godine imali priliku vidjeti na crvenom tepihu filmskog festivala u Cannesu sada je odlučila rekreirati njezina kolegica s modnih pista, brazilska manekenka Alessandra Ambrosio

Jedna od najpopularnijih djevojaka i modela današnjice Bella Hadid prije tri godine priuštila je nezaboravan prizor na crvenom tepihu u Cannesu pojavivši se u možda najprovokativnijoj haljini ikad viđenoj na prestižnom filmskom festivalu.

  • +3
Bella Hadid Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Za modnim primjerom Belle Hadid na istom događanju povela se podjednako slavna ljepotica s modnih pista, Brazilka Alessandra Ambrosio. Ova bivša Viktorijina anđelica zahvaljujući provokativnoj crvenoj haljini s potpisom velškog dizajnera Juliena Macdonalda postala je glavna zvijezda svečane premijere filma 'Les Miserables' u Cannesu.

  • +5
Alessandra Ambrosio Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Slavna 38- godišnja ljepotica, poput Belle, malo je toga uspjela ostaviti mašti zahvaljujući crvenom modelu haljine dramatičnih proreza koji su na crvenom tepihu uspjeli otkriti previše.

Kako otkriva dizajner Julien Macdonald na svom Instagram profilu, haljina viđena na Alessandri produkt je nadolazeće kolekcije koju je ovaj poznati Velšanin kreirao uz dizajnericu Gabrielu Gonzalez. Stilistica Inge Fonteyne koja se pobrinula za Alessandrino izdanje na crvenom tepihu, otkrila je kako je provokativna haljina prije tri dana postojala samo kao skica.

Svojoj slavnoj klijentici, Inge je sugerirala nošenje zlatnih sandala Giuseppea Zanottija s tankim remenčićima uz upečatljiv, zlatni nakit koji je ovoga puta ostao u drugom planu.