NAJBOLJI NOVITETI

5 beauty proizvoda za koje trebate znati ovoga tjedna

23.09.2022 u 11:04

Bionic
Reading

Njegujući i apsolutno neodoljiv mirisni balzam za usne, serum koji ispravlja nepravilnosti na koži i ciljano djeluje na dosadne prištiće, maska koja 'oživljava' i pomaže u zacjeljivanju kože, njegujući puder koji odlično prikriva nesavršenosti te moćni korektor - najbolji saveznik u borbi s podočnjacima, naš je ovotjedni izbor top 5 novih beauty proizvoda

Nuxe Very Rose balzam za usne

S prvim hladnim danima usnama je potrebno posvetiti dodatnu pažnju, a ovaj nježan hidratantni balzam s esktraktom ulja ruže i neodoljivim mirisom vanilije te sastojcima 100% prirodnog porijekla vaše će usne jednostavno obožavati. Ulje ruža dobivenih od latica ruža iz Maroka pomaže u hidrataciji suhih i vrlo suhih usana dok kombinacija pčelinjeg voska i shea maslaca pomaže u umirivanju usana te ublažava osjećaj zatezanja. A tu je i potpuno prirodna boja za nježnu ružičastu boju usana. Što više trebate?

Effaclar serum La Roche-Posay

Problematičnu kožu i akne najčešće povezujemo s adolescentima, no one su nažalost učestala pojava i u odrasloj dobi pa je stoga ključno koristiti dermatološki odobrene proizvode. Jedan do najboljih saveznika u borbi s aknama je Effaclar serum. Ciljano djeluje na mitesere i prištiće, ispravlja nepravilnosti i tragove te odčepljuje pore. Prvi je ultrasenzorički proizvod La Roche-Posaya u kojem se nalaze visoke koncentracije djelatnih tvari: tri keratolitičke kiseline, koje umanjuju nepravilnosti i tragove, te niacinamid i termalna izvorska voda, koji djeluju umirujuće ublažavajući crvenilo.

Teint Idole Ultra Wear Care&Glow Lancôme puder

Nova formula kultnog pudera, osim lakoće idealnog prekrivanja i 24-satne izdržljivosti, nudi njegujuću blistavost tena. Zahvaljujući postojanoj srednjoj prekrivnoj moći koža izgleda ujednačeno i ima zdrav sjaj cijeli dan, a nesavršenosti su skrivene. Zahvaljujući iznimno laganoj tehnologiji, Neo-Glow puder se stapa s kožom - i to bez nakupljanja, stvrdnjavanja i pomicanja. Svjetloća pigmenata prirodno ističe crte lica i koži daje naglašen zdrav sjaj.

Kora Turmeric Brightening & Exfoliating maska za lice

Prirodni brend australske manekenke Mirande Kerr može se pohvaliti odličnom maskom, koja se okitila i Allureovom nagradom za jedan od najboljih beauty proizvoda. Zvijezda ove hvaljene maske je kurkuma, cijenjena zbog svojih svojstava zacjeljivanja kože, a formula također sadrži enzime papaje zadužene za uklanjanje mrtvih stanica kože, kao i BHA enzime za čišćenje pora. Stoga, ako vas muče ožiljci od akni, prištići ili jednostavno koža bez sjaja, ova maska ​​je apsolutni must have.

Beautiful Skin Radiant Concealer Charlotte Tilbury

Novi proizvod u asortimanu Charlotte Tilbury nadahnut je odjećom koja laska figuri, a Beautiful Skin Radiant Concealer laskat će vašim očima. Ako ste u stalnoj potrazi za dobrim proizvodom koji prekriva tamne podočnjake, ne trebate tražiti dalje. Ovaj kremasti concealer trenutno prosvjetljuje, korigira i prekriva tamne podočnjake, a dolazi u 30 nijansi. Inovativna formula kombinira moć prekrivanja koju pruža korektor s hranjivim osjećajem kreme za područje oko očiju, u kojoj se nalaze moćni sastojci: niacinamid, hijaluronska kiselina, veganski kolageni i vitamin C - za zdrav izgled kože čak i nakon neprospavane noći.