KAKO SU SE UPOZNALI?

35 godina sreće Tončija i Vjekoslave Huljić

30.07.2014 u 11:46

Bionic
Reading

Iako svoj privatni život drže daleko od javnosti, Vjekoslava i Tonči Huljić uživaju u bračnoj luci, u kojoj se, priznaje Tonči, najčešće svađaju oko pjesama koje zajedno pišu

Tonči Huljić vrlo je rano, još s 18 godina, pronašao ljubav svog života, suprugu Vjekoslavu, s kojom je išao u osnovnu školu.


'Imao sam 18 godina, a Vjekoslava 16 i pol kad smo se zaljubili. Ugledao sam je jedne večeri nakon izlaska iz kina Centar i sam sebi rekao da će biti moja žena. Bila mi je poput ukazanja. Moja potraga za njom trajala je godinu dana. Glazba me dovela do nje. Sjedila je u prvom redu na Splitskom festivalu dok sam svirao klavir s Dalmatinskim magazinom – u orkestru. Bila je točno preko puta mene. Samo smo se gledali. Nakon prvog izlaska rekao sam si - 'to će mi biti žena, to smo riješili i idemo dalje'', rekao je Tonči za Story.

Tonči i njegova izabranica Vjekoslava ozakonili su vezu nakon osam godina.

Godine 1987, u vrijeme najveće Magazinove slave, kada su cijelom regijom odzvanjale pjesme 'Tri sam ti zime šaptala ime' i 'Put putujem', vjenčali su se u diskoteci Milde sorte, a na svadbu im je došlo 270 ljudi.