25. svibnja

Željko Pervan predstavlja 'Ljubav i zlobu' u Lisinskom

12.05.2021 u 17:42

Bionic
Reading

Jedan od najpopularnijih domaćih komičara, stiže na otvorenu pozornicu Lisinskog nasmijati publiku do suza. Željko Pervan je napokon skuhao svoj novi stand up show 'Ljubav i zloba 1' kojeg će izvesti u utorak, 25. svibnja s početkom u 20:30 sati

O svom stand up showu Željko Pervan kaže: 'Cijeli sam život trpio ljubav pa zlobu. Ljubav prvo pa onda zloba. Ljudi se zaljubljuju isključivo u nepoznato. Kada me spoznaju i upoznaju, žene su redovno postale zlobne prema meni. Ili su govorile istinu?! Ne znam, ali mogu s vama podijeliti svoja iskustva i misli'.

Još od nastanka 'Zločeste djece' preko legendarne 'Večernje škole' pa sve do 'Pervanova dnevnika', njegovi projekti, stand up showovi i predstave uredno ruše rekorde popularnosti i rasprodaju se gdje god se ovaj komičar, glumac i scenarist pojavi.

Ovo je jedinstvena prilika da nakon epidemiološke pauze doživite Željka Pervana u najboljem izdanju i u posebnom ambijentu Atriuma Lisinski, otvorenog u prolazu između Hrvatske matice iseljenika i Dvorane Lisinski.

Izvor: Društvene mreže