hit knjiga

V.B.Z. je objavio bestseler 'Zašto su Francuskinje mlade i u pedesetima'

07.05.2021 u 17:45

Bionic
Reading

V.B.Z. je upravo objavio novi francuski bestseler, Zašto su Francuskinje mlade i u pedesetima. U ovoj duhovitoj i uzbudljivoj knjizi francuska publicistica i poslovna žena Mylène Desclaux nježno i iskreno govori o tome što se promijenilo (ili ostalo isto) kad je napunila pedeset godina. Govori i o tome kako je ona sama, ali i njezina okolina, prihvatila tu činjenicu

Do pedesete godine žene se u najvećoj mjeri bave karijerom i/ili obitelji. Sada je vrijeme da se pedesetogodišnjakinje posvete sebi i otkriju novu energiju. Vrijeme je za renesansu, za nježno reprogramiranje, za obnavljanje. Britak humor i već poslovični francuski šarm ono su čime autorica uzima maksimum od srednje dobi, stoji u priopćenju.

U ovoj knjizi Desclaux daje savjete o ljubavnim i prijateljskim odnosima, o seksu, modi, dejtovima, njezi kože, prijateljstvima, djeci, ljepoti i o svemu onome što Francuskinje čini jedinstvenima. Knjiga Zašto su Francuskinje mlade i u pedesetima poučit će vas kako uživati u jednostavnim stvarima i iskoristiti svoje pedesete – na pariški način.