Omiljeni komičar i na malim ekranima

Uoči dolaska u Hrvatsku Dylan Moran briljira u BBC-ovoj hit komediji

20.01.2023 u 14:10

Bionic
Reading

Nakon rasprodanih nastupa Netflixovih zvijezda Jimmyja Carra i Daniela Slossa, u Koncertnu dvoranu Vatroslava Lisinskog stiže još jedno svjetski poznato ime, 'Oscar Wilde' komedije - Dylan Moran

Zvijezdi serija i filmova 'Black Books', 'Shaun of the Dead', 'Calvary' i 'Notting Hill' ovo nije prvi posjet Hrvatskoj. Nakon nekoliko uspješnih nastupa diljem Lijepe naše stiglo je vrijeme za povratak u Zagreb u kojem će u Lisinskom nastupiti 27. veljače 2023. godine s potpuno novim materijalom 'We Got This', stoji u najavi.

A osim svjetske turneje u sklopu koje dolazi u Hrvatsku Dylan Moran ovih je dana bio zauzet lansiranjem nove hit serije 'Stuck' koja je u studenom počela s emitiranjem na BBC-u. Moran je autor serije, ali i glavni glumac uz briljantnu Morgana Robinson. U Dylanovom mračnom stilu serija prati par u točki razilaženja - imati djecu ili ne, ostati skupa ili ne? Odlične kritike publike i kritike nagađaju Dylanov povratak na male ekrane i uspjeh koji je imao s hit serijom Black Books. To je svakako još jedan razlog više da mu se pridružite u zagrebačkoj dvorani Lisinski 27. siječnja.

Ovaj nagradama BAFTA i Perrier ovjenčani komičar poziva vas da 'uživate u plodovima ubrzanog kognitivnog propadanja, nesnosnom rastućem užasu svojih susjeda, nedostatku ljudskosti i još mnogo toga'. Uskočite u ovu divlju i nezaboravnu vožnju britke komedije jednog od najvećih majstora zanata.