NATJEČAJ AQUARIUS MUSIC SHOPA

U najužoj konkurenciji za zbirku 16 kratkih priča

05.03.2011 u 11:34

Bionic
Reading

Na natječaj Aquarius Music Shopa za kratku priču s temom iz prodavaonica ploča pristiglo je ukupno 155 priča iz svih dijelova Hrvatske, susjednih zemalja pa i prekooceanskih gradova kao što su Buenos Aires i Boston

Komisija u sastavu Nenad Bartolčić, Saša Drach, Kruno Lokotar i Gordan Muratović, Mojca Piškor nakon dugotrajne rasprave odbila je donijeti konačnu odluku o pričama koje će biti uvrštene u zbirku kratkih priča.
Zasad je u konkurenciji od 155 priča u najuži izbor odabrano njih 16 – 'Academia', 'Before You Slip Into...', 'Bleky je Chineli spržio cedeove', 'Četiri ruke', 'Ena', 'Glazba ubija',' Jastučna kompilacija', 'Kao vožnja autom pored groblja', 'Kratki četvrtak', 'Lokal', 'Nosač tuge', 'Ples plavih cipela', 'Psovka', 'Reforma', 'Unuče' i 'Unutra ili vani (ili kako sam ponovo ispao glup)' - od kojih će desetak biti uvršteno u zbirku zajedno s pričama pozvanih afirmiranih autora iz regije.

Natječaj za kratku priču objavljen je 20. prosinca 2010, a zaključen je prije nepunih mjesec dana, 13. veljače. Zbirka u koju će biti uvršteni odabrani radovi bit će objavljena 16. travnja ove godine, na Međunarodni dan prodavaonica ploča (Record store day). Imena autora čije će priče biti uvrštene u zbirku obznanit ćemo u narednih tjedan dana.