subota

Thru The Bushes Festival u riječkoj Harteri okuplja najbolje od domaće elektroničke scene

02.08.2022 u 13:23

Bionic
Reading

Osmo izdanje Thru The Bushes Festivala održat će se u prostoru bivše tvornice papira – Hartera, u subotu 6. kolovoza 2022. godine s početkom u 22 sata. Publika će ove godine uživati u vrhunskoj elektroničkoj glazbi i atraktivnom video mappingu koji će na jednu večer oživjeti zidove Hartere

Na ovogodišnjem izdanju festivala nastupit će Marijan Felver, legendarni zagrebački DJ kojeg se rijetko viđa na Kvarneru. Prilika je to da publika po prvi puta nakon gotovo 4 godine doživi Felverov nastup u gradu na Rječini. Felver je sinonim za profinjenost i glazbenu kvalitetu, jedan je od pokretača najuspješnijeg klupskog programa elektroničke glazbe u Hrvatskoj - Stereo Studija, a zbog izuzetnog doprinosa sceni prozvan je ocem domaće klupske scene.

Ana Antonova je publici dobro poznata rezidentica i suorganizatorica Thru The Bushes festivala. Dobitnica je Ambasador nagrade, aktivna na sceni kao producentica, organizatorica, promotorica te label managerica ThanQ music etikete.

Izvor: Društvene mreže

Marina Karamarko, jedna od najuspješnijih i najperspektivnijih hrvatskih DJ-ica i producentica, karijeru je započela 2005. godine. U više od 15 godina karijere proputavala je gotovo cijeli svijet nastupivši u mnogim zemljama i legendarnim klubovima od Ibize, pa sve do Kolumbije i SAD-a, a veliko joj je priznanje bilo kada je uvrštena na Beatport listu ‘Vizionarki elektronske glazbe’. Osim što je uspješna u DJ-ingu i produkciji, već sedam godina vodi vlastitu glazbenu etiketu ThanQ.

Izvor: Društvene mreže / Autor: n.n.
  • +4
Thru The Bushes festival Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Stephany Stefan

Line up vrhunskih DJ-eva zatvara RNDM kolektiv iz Rijeke. Djeluju više od 5 godina na sceni te su se isprofilirali kao vrlo kvalitetan i zanimljiv koncept. Osnovani su u riječkom Tunelu gdje su organizirali nezaboravne glazbene večeri, ali i i serijale s pomno odabranim gostima. Već nekoliko godina nastupaju na brojnim domaćim festivalima poput Lighthousea i Velveta.

Za vizualni ugođaj koji stvara video mappingom i svjetlosnim atrakcijama zadužen je OBLIK 3, umjetnik koji video projekcijama vizualizira glazbu na Thru The Bushesu od osnutka festivala, a za dobar zvuk brine se Funktion-One by Kimatika.

Ulaznice za ovogodišnje izdanje festivala Thru The Bushes mogu se kupiti putem CoreEvent platforme na ovoj poveznici.

Do 6. kolovoza 2022. je moguće kupiti early bird ulaznice po cijeni od 90 kuna, dok će na ulazu na dan održavanja festivala cijena ulaznice iznositi 100 kuna.

Program je sufinanciran sredstvima Grada Rijeke u okviru Programa javnih potreba u kulturi.

Festival podržavaju:

BrightDock, Distune Promotion, CoreEvent, Adria Print, Karlovačko, Vrtni Centar Viškovo, Nemo Club, Nemo Pub, Kamov Beach Bar i Garica CBD Shop Rijeka.