sedmodnevni spektakl

Sutra počinje 'Pula Music Week': Ovakav techno line-up još nije viđen u Hrvatskoj

29.06.2022 u 13:17

Bionic
Reading

Sve je spremno za sedmodnevni glazbeni spektakl 'Pula Music Week' na kojem će od 30. lipnja do 6. srpnja u pulskoj Areni nastupiti neki od najboljih svjetskih DJ-eva, potvrdili su u utorak na konferenciji za novinare predstavnici organizatora i Grada Pule

U ime Pula Music Weeka čiju organizaciju potpisuju najveći glazbeni promotori ALDA i Insomniac novinarima se obratio Baggi Begovic koji je kazao kako su detalji Pula Music Weeka više-manje poznati te kako je višemjesečna produkcijska realizacija dovedena do vrhunca.

U narednim danima, dodao je, Puljane i goste očekuje vrhunska zabava uz neke od najpopularnijih izvođača elektronske glazbe.

"Činjenica je da izvođači koje ćemo imati priliku vidjeti predstavljaju techno line-up kakav još nije viđen u Hrvatskoj", istaknuo je Begović, dodavši kako time Pula postaje neizostavna lokacija za okupljanje ljubitelja elektronske glazbe iz cijeloga svijeta.

Begović je obećao da će posjetiteljima pružiti doživljaj koji spaja glazbu s vrhunskim tehnologijama, a kao jedna od najupečatljivijih karakteristika definitivno je vizualna umjetnost i lightshow koji će pratiti svaki od nastupa.

Pulski gradonačelnik Filip Zoričić: S nestrpljenjem očekujemo početak festivala

Pulski gradonačelnik Filip Zoričić poručio je da Grad Pula treba takva događanja koja donose korist u ekonomskom, turističkom i kulturnom aspektu.

"U naš grad se ovih dana slijevaju tisuće posjetitelja iz Hrvatske i cijelog svijeta i s razlogom s nestrpljenjem očekujemo početak festivala koji ćemo raširenih ruku dočekati ovo ljeto, ali i narednih godina," naglasio je Zoričić.

Festival započinje nastupom južnokorejske atrakcije Peggy Gou, a slijede nastupi Solomuna, britanskog producentskog dua Disclosure, Tale Of Us, Borisa Brejche, Charlotte de Witte, a kao šlag na tortu slijedi spektakl posljednjeg dana događanja kada posjetitelje očekuje nastup Black Coffeea, izvođača čiji je album ovogodišnji osvajač Grammyja u kategoriji najboljeg plesnog albuma elektronske glazbe.