novi termini

Radionice sa Zijahom Sokolovićem u prosincu

  • Autor: D.A.M.
  • Zadnja izmjena 06.12.2022 16:59
  • Objavljeno 06.12.2022 u 16:03
tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

U prosincu slijede nove tri online radionice sa Zijahom Sokolovićem u sklopu projekta Od životnog iskustva do kreativne uloge u životu

Radionice će se održati 13. prosinca s početkom u 17:30 te 15. prosinca. i 21. prosincas početkom u 10:30., a poseban naglasak bit će na sljedeće teme: zdravlje, pogled u budućnost i sjećanje na proživljeno, stoji u najavi.

Putem kazališne umjetnosti, osobe starije od 54 godine, analizirat će vlastite životne situacije te ih odigrati ponovo u novim okolnostima uz mentorstvo Zijaha Sokolovića. Sudionici će, upoznavajući se s alatima distanciranog i izvanjskog pogleda na vlastiti život stjecati vještine relativiziranja i demistifikacije izazovnih okolnosti i situacija, a podizanjem svijesti o vlastitoj nemoći moći će otkloniti pritisak društva i vlastitih očekivanja.

Zijah Sokolović, jedan od najpoznatijih glumaca s ovih područja, ima i značajno pedagoško iskustvo.

Na radionicama mogu sudjelovati osobe starije od 54 godine bez obzira na mjesto boravišta, spol ili prethodno iskustva. Za sudjelovanje je potrebno prijaviti se putem prijavnog obrasca, koji je objavljen na stranicama: https://www.ulysses.hr/kreativna/

Kazalištu Ulysses dodijeljena su sredstva za provedbu projekta 'Od životnog iskustva do kreativne uloge u životu' u sklopu poziva Umjetnost i kultura online, koji se sufinancira sredstvima Europskog socijalnog fonda i sredstvima Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske.

Poslušajte podcast Crna rupa

Pratite nas na društvenim mrežama:

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!