gala doček

Provedite novogodišnju noć u ozračju Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu

07.12.2023 u 10:02

Bionic
Reading

Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu predstavlja svečani doček nove 2024. godine za 110 gostiju. Silvestarska noć u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu započet će najboljom mogućom uvertirom, operetom 'Šišmiš' Johanna Straussa ml. pod ravnanjem Srbe Dinića, u režiji Krešimira Dolenčića

Večer će se nastaviti u foajeu Kazališta, uz birane delicije, atraktivnu gourmet ponudu i glazbeni program. Iza ponoći, gosti će biti pozvani na fotografiranje i ples na pozornici HNK u Zagrebu, kojim će proslaviti ulazak u novu 2024. godinu.

Paket dočeka nove godine u HNK-u u Zagrebu uključuje:

- ulaznica za ložu, 1. kat // Operetski spektakl: 'Šišmiš' // 18:00 – 20:30

- gala doček Nove godine: // 20:30 – 01:30

Večera: Birane blagdanske delicije bit će poslužene u nekoliko sljedova uz bogatu selekciju hrvatskih vina i all inclusive listu pića tijekom cijelog događanja.

Glazbeni program: Tihomir Hojsak i Filip Novosel izvest će glazbene brojeve kojima su već osvojili publiku diljem svijeta, a koji promiču hrvatsku glazbu, tradiciju i kulturu. Gosti će moći i zaplesati, uz glazbeni odabir DJ Stevea Fingersa i Marka Gudelja na saksofonu.

Fotografiranje i ples na pozornici: Poseban trenutak večeri bit će fotografiranje na velikoj pozornici zagrebačkoga HNK poslije ponoći, na kojoj će gosti moći obilježiti ulazak u novu 2024. godinu.

Paket od 309 eura po osobi uključuje ulaznicu za izvedbu operete Šišmiš, svečanu večeru i prigodan program. Ulaznice su u prodaji na službenim stranicama i blagajni HNK-a.