20. ožujka

Potpisivanje knjige i druženje s Lisom Carmen Wang

18.03.2024 u 15:55

Bionic
Reading

U knjižari Znanje (Gajeva 1) s početkom u 19 sati održat će se potpisivanje knjige i druženje s Lisom Carmen Wang, autoricom bestselera Poslovna biblija Opako Sposobne i jednom od najutjecajnijih mladih žena današnjice

Lisa Carmen Wang Amerikanka je kineskog podrijetla. Časopis Forbes uvrstio ju je na ljestvicu 30 najutjecajnijih osoba mlađih od 30 godina, a nalazi se i među sto najmoćnijih žena na ljestvici časopisa Entrepreneur, stoji u najavi.

Tijekom godina osnovala je i Carstvo Opako Sposobnih (Bad Bitch Empire), platformu globalne zajednice koja bez samoopravdavanja stvara vrijednosti i bogatstva za žene, osobito da pokrenu i vode uspješne poslovne projekte.

U mladosti je bila vrhunska gimnastičarka, četverostruka prvakinja SAD-a i članica Kuće slavnih. Diplomirala je na Yaleu, prvi posao dobila je kao analitičarka u investicijskom fondu, a potom se osamostalila kao poduzetnica, ulagačica rizičnog kapitala.

U knjizi Poslovna biblija Opako Sposobne, koju je u Hrvatskoj izdao Profil, Wang iznosi vlastito iskustvo kako se od ''dobre djevojke', iz skromne useljeničke obitelji koja svima ugađa, transformirala u samosvjesnu ženu sa stavom.