ILUSTRIRAO TORJANAC

Priča na dar u platnenim koricama

  • Autor: Agencija VLM
  • Zadnja izmjena 16.03.2011 11:28
  • Objavljeno 16.03.2011 u 11:23
olovka ruka pisanje prijepis pisati

olovka ruka pisanje prijepis pisati

Izvor: sxc.hu / Autor: sxc.hu

U prvo kolo biblioteke uvršteni su publici i kritici dobro poznati autori: Pavao Pavličić, Julijana Matanović, Sanja Pilić i Miro Gavran. Svaki se autor u novoj biblioteci predstavlja s kraćim romanom ili autorskim izborom priča

Mozaikova nova biblioteka Priča na dar ujedinjuje estetski doživljaj malenog formata i uveza u meke platnene korice s provjerenim i kvalitetnim pisanjem domaćih autora - upravo tako najavili su izdavači svoj novi pothvat koji će se uskoro naći na policama knjižara i u rukama čitatelja. U prvo kolo biblioteke uvršteni su publici i kritici dobro poznati autori: Pavao Pavličić, Julijana Matanović, Sanja Pilić i Miro Gavran.

Svaki se autor u novoj biblioteci predstavlja s kraćim romanom ili autorskim izborom priča. Biblioteku otvaraju novi romani Mire Gavrana Kafkin prijatelj i Judita, slijedi Pavličićev Dobri duh Zagreba (po kojem je svojedobno nastao scenarij jednog od ponajboljih hrvatskim filmova Ritam zločina Zorana Tadića) te zbirke priča Mala torba, velika sloboda Sanje Pilić i Cic i svila Julijane Matanović.

Nova biblioteka bit će promovirana u ponedjeljak, 21. ožujka, u 12 sati u klubu Pepermint. O njoj će govoriti: urednik Zoran Maljković, autori Sanja Pilić, Julijana Matanović i Miro Gavran te slikar i ilustrator Tomislav Torjanac.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!