Hit predstave

Predstave 'Seks & glad - Doktor za one stvari' i 'Kakva ti je žena, takav ti je život' na ljetnoj turneji Dalmacijom

  • Autor: L.P./Promo
  • Zadnja izmjena 22.07.2022 14:09
  • Objavljeno 12.07.2022 u 09:34
tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Hit predstave Tarika Filipovića i Dragana Marinkovića Mace na ljetnoj turneji Dalmacijom nasmijat će Vas do suza

Omiljeni Tarik Filipović jamči vrhunsku zabavu u ulozi doktora seksologije, profesora i playboya u kazališnom showu 'Seks & glad - Doktor za one stvari'! Urnebesni Dragan Marinković Maca nasmijat će Vas, opustiti i oraspoložiti monolozima o muško-ženskim odnosima u predstavi 'Kakva ti je žena, takav ti je život'!

Tarikovu predstavu 'Seks & glad - Doktor za one stvari' možete pogledati 19. srpnja u 21 sat u kuli Kamerlengo u Trogiru, 20. srpnja u 21 sat u kinu Slavica u Dubrovniku i 21. srpnja u 21 sat u Ljetnom kinu u Makarskoj.

Macinu predstavu 'Kakva ti je žena, takav ti je život' možete pogledati 25. srpnja u 21 sat u kuli Kamerlengo u Trogiru, 27. srpnja u 21 sat u kinu Slavica u Dubrovniku i 28. srpnja u 21 sat u Ljetnom kinu u Makarskoj.

Ulaznice za sve predstave možete nabaviti putem sustava Eventim i Croatia Tickets. Ulaznice za predstave u Trogiru možete nabaviti u Turističkoj zajednici grada Trogira, za predstave u Dubrovniku u Luži te za predstave u Makarskoj u agenciji Marivaturist.

Novi kazališni show omiljenog Tarika Filipovića 'Seks & glad - Doktor za one stvari' publika će obožavati, kritika kritizirati dok će dušobrižnici biti na 'aparatima'. Doktor seksologije, profesor i playboy, kojeg će utjeloviti omiljeni glumac Tarik Filipović, na sedamdesetak minuta će Vas odvesti na uzbudljiv safari kroz prašumu pojmovlja iz područja ljudske seksualnosti. Predstava je multimedijalna i interaktivna te u formi kolažnog showa nudi red pjesme, red plesa i više redova urnebesne zabave inspirirane ovom vječno intrigantnom temom. Sam tekst je baziran na više dramskih, socioloških i antropoloških predložaka, a kompilirali su ga Tarik Filipović i dramaturginja Nina Skorup uz redateljski touch Marija Kovača. Producent predstave je Mario Gigović za produkcijsku kuću FIJI i tvrtku MUSIC TIME.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Saznajte odgovore na vječna pitanja o ljubavnim odnosima u regionalnoj hit komediji 'Kakva ti je žena, takav ti je život' popularnog glumca i komičara Dragana Marinkovića Mace. Priča je to o čovjeku koji se odmah nakon razvoda zaputi u kafanu, nakon što ga žena izbaci iz kuće, te odluči s publikom podijeliti svoju životnu priču. Ovaj naslov je peta Macina autorska predstava koja je u prvih godinu dana igranja napunila je 50-tak dvorana širom regije te ju je pogledalo više od 50.000 ljudi. „Kakva ti je žena, takav ti je život“ je predstava koja izaziva bolove u stomaku te veliku količinu suza od smijeha, a postoji i mogućnost gubljenja glasa od silnog naprezanja! Dragan Marinković Maca kroz monologe, na originalan i samo sebi svojstven način, obrađuje teme i vječne probleme muško-ženskih odnosa.

Ove predstave će Vas garantirano nasmijati i zabaviti! Ulaznice za sve predstave možete nabaviti putem sustava Eventim i Croatia Tickets. Ulaznice za predstave u Trogiru možete nabaviti u Turističkoj zajednici grada Trogira, za predstave u Dubrovniku u Luži te za predstave u Makarskoj u agenciji Marivaturist.

Predstava 'Seks & glad - Doktor za one stvari'

  • 19.7. u 21h - Trogir, kula Kamerlengo
  • 20.7. u 21h - Dubrovnik, kino Slavica
  • 21.7. u 21h - Makarska, Ljetno kino

Predstava 'Kakva ti je žena, takav ti je život'

  • 25.7. u 21h - Trogir, kula Kamerlengo
  • 27.7. u 21h - Dubrovnik, kino Slavica
  • 28.7. u 21h - Makarska, Ljetno kino

Pratite nas na društvenim mrežama:

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!